اخبار کمیسون تحول اداری

410 پیشنهاد در سامانه شورای پیشنهادهای دانشگاه ثبت شده است/ اعلام اعضای جدید شورای پیشنهادات دانشگاه

دبیر شورای پیشنهادات دانشگاه اظهار داشت: در سال گذشته، 410 پیشنهاد در سامانه شورای پیشنهادهای دانشگاه ثبت شده است.

علیرضا کاشانی نژاد در گفتگو با وب دا، گفت: این در حالی است که شورا به علت افزایش پیشنهادات سال گذشته هنوز موفق به بررسی پیشنهادات سال جاری نگردیده است.

کاشانی نژاد، به برگزاری انتخابات پنچمین دوره شورای پذیرش و بررسی پیشنهادات کارکنان دانشگاه در تاریخ 20/8/93 اشاره کرد و گفت: اعضای این دوره را سید سعید مشتاقی از حوزه معاونت درمان، محمد پور بابایی از حوزه پردیس دانشگاه، رسول لسان از حوزه معاونت بهداشتی و غلامعلی صفاری طاهری از حوزه شبکه بهداشت شهرستان آران و بیدگل و اعظم کاظمی از حوزه ستاد مرکزی دانشگاه تشکیل میدهند که با حد اکثر آرای همکاران در واحدهای مختلف به مدت دو سال انتخاب شدند.

وی اظهار داشت: پنج نفر اعضاء دیگر، شامل دکتر مرتضی پنجه شاهی، دکتر سید محمد حسین مکی، حسن عرب سعیدی، زهراساکنی و زهره ربانی توسط ریاست دانشگاه منصوب شدند.

کاشانی نژاد تصریح کرد: شورای پیشنهادات از نظرات سازنده کلیه همکاران در اجرایی کردن بهتر امور در دانشگاه استقبال می کند.

مسئول دبیرخانه شورای پیشنهادات دانشگاه نیز در این خصوص اظهار داشت: همکاران می توانند برای آگاهی ازآخرین وضعیت جلسات، به سامانه این شورامراجعه و با انتخاب صورتجلسه مورد نظر، از وضعیت بررسی پیشنهادات خود مطلع شوند.

محمدرضا سلیمانی بیان کرد: کارکنانی که هنوز جوابی از طریق سامانه این شورا در خصوص پیشنهادات سال 92 به ایمیل شان ارسال نگردیده می توانند با دبیر خانه شورا تماس حاصل نمایند.

لازم به ذکر است دریافت کد رهگیری به معنای ثبت پیشنهاد در سامانه شورا است که پس از ثبت پیشنهاد در سامانه به ترتیب تاریخ، پشنهاد در شورای بدون اسم و مشخصات پیشنهاد دهنده (شامل عنوان و کلیات پیشنهادها است) خوانده و در صورت نیاز به کارشناسی به کارشناس مربوطه و در صورت مخالفت، به فرد پیشنهاد دهنده از طریق ایمیل جواب ارسال می شود و در صورت موافقت علاوه بر اعلام از طریق ایمیل به پیشنهاد دهنده، پیشنهاد موافقت شده جهت بررسی بیشتر در جلسه کمیسیون اداری که با حضور ریاست دانشگاه برگزار می شوذ مطرح و در صورت موافقت جهت ارجاع و دادن پاداش به پیشنهاد دهنده اعلام می گردد.

ساعت : 7:42 -  روز  : پنج شنبه  - 3 /  2 / 1394 /  شماره خبر : 32 / تعداد نمايش :742