اخبار کمیسون تحول اداری

برنامه های عملیاتی جهت اجرائی کردن مفاد باقیمانده نقشه جامع علمی سلامت دانشگاه تهیه می شود

رئیس دانشگاه علوم پزشکی  در جلسه شورای سیاست گذاری دانشگاه گفت: برنامه های  عملیاتی جهت اجرائی کردن مفاد باقیمانده  نقشه جامع علمی  سلامت دانشگاه تهیه می شود.
به گزارش وب دا، دکتر محمد حسین اعرابی در این جلسه به اهمیت حرکت معاونت ها و مدیران در مسیرسیاست ها و  برنامه های نقشه جامع علمی سلامت دانشگاه تاکید کرد.
برپایه این گزارش، دبیر شورای سیاست گذاری به اقدامات انجام شده از مراحل آغازین تدوین نقشه جامع علمی دانشگاه در تاریخ 17/11/89 طی 25 جلسه با 900 ساعت کارگروهی با همکاری یک تیم 13 نفره تا رونمایی آن در مهر ماه 90 مطالبی را ارائه داد.
 رضا نعناکار  اظهار داشت: درسال92 با برگزاری 8 جلسه اختصاصی با موضوع " ارائه رویکرد های اجرایی نقشه جامع علمی دانشگاه "با 33 مصوبه ، پیرامون مدل های مختلف عملیاتی نمودن مفاد نقشه علمی بحث و تبادل نظر شد
وی  کلیه مدل های مذکور را به صورت اجمالی آسیب شناسی نموده و بر توزیع منابع  به برنامه های توسعه ای که مطابق با سیاست های نقشه جامع می باشد تاکید نمودند.
در ادامه میزان تحقق شاخص های اختصاصی مرتبط با نقشه جامع علمی دانشگاه ، به صورت مقایسه ای در سالهای 90 تا 92 موردبحث و بررسی قرار گرفت.
 گفتنی است همچنین در این جلسه مقرر گردید نقشه مذکور بازنگری و با اولویت های کشوری طرح تحول سلامت همسو شود.

ساعت : 10:53 -  روز  : شنبه  - 11 /  11 / 1393 /  شماره خبر : 32 / تعداد نمايش :647