اخبار کمیسون تحول اداری

در نشست کمیسیون تحول اداری دانشگاه: وضعیت اجرای برنامه اصلاح نظام اداری "50*30" بررسی شد

وضعیت اجرای برنامه اصلاح نظام اداری "50*30" با حضور رئیس دانشگاه بررسی شد.

به گزارش وب دا، دکتر محمد حسین اعرابی در نشست کمیسیون تحول اداری دانشگاه که روز سه شنبه مورخ 4/9/93 با محوریت بررسی اجرای برنامه 50*30 برگزار شد، بر لزوم تخصیص منابع مالی و انسانی مورد نیاز و فعالیت های گروهی تاکید کرد.

وی، با بیان اینکه انجام امور و فعالیت ها به صورت گروهی و تیمی در کاهش هزینه ها و افزایش انگیزه بسیار موثر است، گفت: جلب افزایش مشارکت کارکنان در ارتقاء و پیشبرد اهداف دانشگاه کارگشاست.

مدیر تحول اداری دانشگاه نیزدر این نشست، گزارش مبسوطی از عملکرد کمیسیون و 11 کمیته وابسته به تحول اداری در سال 93 را ارائه داد.

رضا نعناکار با اشاره به رویکرد های برنامه 50*30 تاکید کرد: اجرای این برنامه مستلزم کار تیمی گسترده ای است که نیاز به همکاری بین بخشی در سطح دانشگاه دارد.

این گزارش حاکیست: اعضا جلسه نیز در ادامه به تجزیه و تحلیل و آسیب شناسی عملکرد کمیسیون و کمیته های وابسته به آن پرداختند.

لازم به ذکر است همچنین روند اجرای برنامه های تحول اداری دانشگاه در این جلسه بررسی شد.

گفتنی است: برنامه 50*30 مصوبه شورای عالی ادرای ریاست جمهوریست  که موضوع آن در خصوص برنامه های عملیاتی اصلاح نظام اداری که در تیرماه سالجاری به صورت دستورالعمل اجرایی در دستور کار دستگاههای اجرایی دولت قرار گرفته است.

ساعت : 10:47 -  روز  : شنبه  - 11 /  11 / 1393 /  شماره خبر : 32 / تعداد نمايش :923