اخبار کمیسون تحول اداری

برگزاری جلسه کمیسیون تحول اداری دانشگاه

به گزارش وب دا، دکتر اعرابی در این جلسه، با اشاره به برنامه های هشت گانه نقشه راه اصلاح نظام اداری مبتنی بر سیاستهای ابلاغی مقام معظم رهبری(مدظله العالی)، خواستار تشکیل جلسه مدیران با محوریت بررسی راهکارهای اجرایی برنامه های مذکور شد.

مدیر تحول اداری دانشگاه نیز در این نشست، گزارش مبسوطی از نقشه راه اصلاح نظام اداری کشور، برنامه عملیاتی سال جاری و بخشنامه های مرتبط با موضوع مورد اشاره، 30 برنامه مرتبط با تحول اداری و نیز گزارش مختصری از نحوه انجام ارزیابی عملکرد سال 93 دانشگاه و تغییرات شاخصهای اختصاصی و عمومی را ارائه داد.

رضا نعناکار افزود: مراحل تهیه، جمع آوری، تجزیه و تحلیل مستندات بهره وری سال 92 دانشگاه با همکاری معاونتها و حوزه های تابعه انجام و در تیرماه سال جاری به استانداری اصفهان ارسال گردید.

این گزارش حاکیست، راهکارهای افزایش انگیزه مدیران وکارکنان، شیوه های تغییر نگرشها و باورها و ... از موضوعات مورد بررسی در این جلسه بود.

ساعت : 11:30 -  روز  : پنج شنبه  - 2 /  5 / 1393 /  شماره خبر : 32 / تعداد نمايش :764