مناقصه ها و مزایده ها

تمدید مهلت اعتبار: پایان وقت اداری روز دوشنبه مورخ 25/04/97

شرایط مناقصه واگذاری امور چاپ و تکثیر اوراق و مدارک مجتمع بیمارستانی شهید دکتر بهشتی کاشان

دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی کاشان در نظر دارد امور چاپ و تکثیر اوراق و مدارک اداری مجتمع بیمارستانی شهید دکتر بهشتی را از طریق مناقصه عمومی با شرایط پیوست از زمان انعقاد قرارداد به مدت یکسال واگذار نماید.

کلیه پیشنهادات باید به صورت پاکت در بسته تا پایان وقت اداری روز سه شنبه 22/03/97 تحویل دبیرخانه مرکزی حراست دانشگاه واقع در میدان 15 خرداد، ابتدای خیابان اباذر، ستاد مرکزی دانشگاه گردد.

تمدید مهلت اعتبار: پایان وقت اداری روز پنج شنبه مورخ 14/04/97

تمدید مهلت اعتبار: پایان وقت اداری روز دوشنبه مورخ 25/04/97

*****

برای دریافت شرایط مناقصه بر روی گزینه فایل مرتبط در پایین صفحه کلیک و سپس گزینه دانلود فایل مرتبط را انتخاب نمایید.

ساعت : 13:47 -  روز  : شنبه  - 12 /  3 / 1397 /  شماره خبر : 31 / تعداد نمايش :298