مناقصه ها و مزایده ها

آگهی مناقصه نگهداری، راهبری و تعمیرات تاسیسات مکانیکی موتورخانه های دانشگاه

آگهی مناقصه نگهداری، راهبری و تعمیرات تاسیسات

مکانیکی موتورخانه های دانشگاه علوم پزشکی کاشان

دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی کاشان در نظر دارد عملیات نگهداری، راهبری و تعمیرات تاسیسات مکانیکی و الکتریکی موتورخانه بیمارستان های بهشتی، کارگرنژاد، دانشکده بهداشت و استخر خود را از طریق مناقصه عمومی واگذار نماید. لذا از شرکت های واجد شرایط دارای رتبه 5 تاسیسات و تجهیزات و یا عضویت در انجمن تعمیرات و نگهداری ایران دعوت می شود پس از بازدید از اماکن یاد شده جهت دریافت اسناد مناقصه به سایت دانشگاه به آدرس www.kaums.ac.ir مراجعه و اقدام نمایند. قیمت پیشنهادی خود را بصورت پاکت در بسته تا پایان وقت اداری مورخ 02/08/1396 به صورت دستی یا پست سفارشی تحویل دبیرخانه حراست مرکزی دانشگاه واقع در کاشان، میدان 15خرداد، ابتدای خیابان اباذر، ستاد مرکزی دانشگاه تحویل و رسید مربوطه را دریافت نمایند. ضمنا جهت دریافت اطلاعات بیشتر در ساعات اداری با شماره تلفن 55560130-031 دفتر فنی و نظارت بر طرحهای عمرانی دانشگاه تماس حاصل فرمایید.

تمدید اعتبار: تا پایان وقت اداری روز چهارشنبه مورخ 10/08/96

دانشگاه علوم پزشکی کاشان

ساعت : 11:47 -  روز  : یکشنبه  - 23 /  7 / 1396 /  شماره خبر : 31 / تعداد نمايش :399