مناقصه ها و مزایده ها

آگهی فراخوان مناقصه

شماره: 5-6-96

« آگهی مناقصه »

دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی کاشان در نظر دارد نسبت به فراخوان شناسایی شرکت های پیمانکاری و بررسی صلاحیت فنی و بازرگانی و انجام تشریفات قانونی مناقصه دو مرحله ای استاندارد سازی و بازسازی تاسیسات و تهویه مطبوع ساختمان امام علی (ع) مجتمع بیمارستانی شهید بهشتی کاشان اقدام نماید.

لذا از کلیه شرکتهای ساختمانی و تاسیساتی واجد شرایط که دارای حداقل گرید 5 در رشته تاسیسات و تجهیزات می باشند دعوت بعمل می آید.جهت دریافت اسناد مناقصه تا تاریخ 25/6/96 به آدرس سایت دانشگاه (www.kaums.ac.ir)مراجعه نمایند.

جهت کسب اطلاعات بیشتر در ساعات اداری می توانند با شماره تلفن 55560130-031 مدیریت دفتر فنی و نظارت بر طرحهای عمرانی دانشگاه تماس حاصل نمایید.

روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی و

خدمات بهداشتی درمانی کاشان

ساعت : 14:3 -  روز  : پنج شنبه  - 16 /  6 / 1396 /  شماره خبر : 31 / تعداد نمايش :126