مناقصه ها و مزایده ها

مهلت پرداخت: تا پایان وقت اداری روز سه شنبه مورخ 18/08/1395

شرایط مناقصه واگذاری امور خدماتی (صرفاً نظافت) بیمارستان کارگرنژاد1395و1396

دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی کاشان در نظر دارد امور خدماتی (صرفاً نظافت)  بیمارستان کارگرنژاد خود را  به صورت حجمی به متراژ 6600متر در دو طبقه شامل الف : طبقه همکف : بخش های بستری مردان –زنان- اورژانس مردان-اورژانس زنان –اطفال –درمانگاههای روانپزشکی و روانشناسی- ب : طبقه اول شامل:امور اداری-پاویون ها –آزمایشگاه- آموزش- آبدارخانه – کتابخانه و غیره..  به شرکتهای خدماتی واجد شرایط از طریق مناقصه عمومی و از زمان انعقاد قرارداد به مدت یکسال واگذار نماید از متقاضیان دعوت می شود ضمن مطالعه دقیق اسناد مناقصه و بازدید از محل ، پیشنهاد قیمت خود را بهمراه سایر مدارک در خواستی حداکثر تاپایان وقت اداری روز سه شنبه مورخ 18/08/1395  تحویل دبیرخانه حراست مرکزی دانشگاه به نشانی کاشان - میدان 15 خرداد - خیابان اباذر - ستاد دانشگاه علوم پزشکی نمایند.

برای دریافت شرایط مناقصه بر روی گزینه فایل مرتبط در پایین صفحه کلیک و سپس گزینه دانلود فایل مرتبط را انتخاب نمایید.

ساعت : 10:38 -  روز  : شنبه  - 8 /  8 / 1395 /  شماره خبر : 31 / تعداد نمايش :594