مناقصه ها و مزایده ها

شرایط مناقصه تهیه، ترخیص، حمل و باراندازی جداگرهای لرزه ای پروژه بیمارستان 350 تختخوابی بقیه ا... اعظم(عج) کاشان از شرکت رابینسون سایز میک نیوزلند

دانشگاه علوم پزشکی وخدمات بهداشتی درمانی دانشگاه کاشان در نظر دارد تهیه، ترخیص، حمل و باراندازی جداگرهای لرزه ای پروژه بیمارستان بقیه الـ.. الاعظم (عج) کاشان را از طریق مناقصه عمومی به شرکت های واجد شرایط واگذار نماید ، بدینوسیله از متقاضیان دعوت بعمل می آید در صورت تمایل به شرکت در مناقصه ضمن بازدید از محل و بررسی دقیق شرایط اسناد مناقصه، نسبت به اعلام قیمت پیشنهادی خود اقدام نمائید.

مناقصه گران می بایست ضمن مطالعه دقیق اسناد و مدارک مربوط به مناقصه و بازدید از محل ، مدارک و اسناد خود را در پاکت های جداگانه لاک و مهر شده (الف)، (ب) و (ج) و همه پاکتها را در لفاف مناسب لاک و مهر شده و به صورت یک پاکت اصلی تا پایان وقت اداری روز دوشنبه مورخ 26/06/1397 به دبیرخانه مرکزی حراست دانشگاه به نشانی : کاشان - میدان 15 خرداد - خیابان اباذر- ستاد مرکزی دانشگاه علوم پزشکی کاشان –کدپستی 8713781147 از طریق پست ارسال و یا بصورت دستی با اخذ رسید تحویل نمایند .

• توجه: مناقصه فوق به علت عدم تأمین اعتبار لغو گردید

ساعت : 13:24 -  روز  : پنج شنبه  - 15 /  6 / 1397 /  شماره خبر : 31 / تعداد نمايش :288