اخبار کارگروه توسعه

دومین جلسه کارگروه توسعه مدیریت دانشگاه برگزار شد

دومین جلسه کارگروه توسعه مدیریت دانشگاه در روز یکشنبه مورخ 97/5/7 با حضور ریاست محترم دانشگاه و سایر اعضاء در محل ستاد مرکزی دانشگاه برگزار گردید.

در این جلسه آقای رضا رضائی مدیر توسعه سازمان و تحول اداری و عضو کارگروه، مبانی و مراحل تدوین و مفاد شیوه‌نامه نظام پیشنهادات دانشگاه که در جلسات مورخ 97/2/27 و 97/3/10 کمیته ساختار و فناوری‌های مدیریتی دانشگاه بررسی شده و در تاریخ 97/4/7 مورد تأیید آن کمیته قرار گرفته است را تشریح نمودند.

در ادامه شیوه‌نامه مذکور مورد بحث و تبادل نظر اعضا کارگروه قرار گرفت . در پایان شیوه نامه نظام پیشنهادات دانشگاه به تصویب رسید و مقرر شد به مدت یک‌سال اجرا شود و تمدید اجرای آن با تصویب کارگروه توسعه مدیریت دانشگاه امکان‌پذیر خواهد بود.

ساعت : 6:40 -  روز  : چهار شنبه  - 17 /  5 / 1397 /  شماره خبر : 57 / تعداد نمايش :98