اخبار کارگروه توسعه

چهارمین جلسه کمیته تخصصی ساختار و فناوری های مدیریتی دانشگاه برگزار شد

چهارمین جلسه کمیته ساختار و فناوری های مدیریتی دانشگاه رأس ساعت 6:40 صبح روز پنجشنبه مورخ 97/4/14 با حضور اعضاء در دفتر معاونت توسعه مدیریت و منابع دانشگاه تشکیل گردید. در این جلسه در اجرای مصوبات جلسات قبل:

1- آقای صباحی گزارشی از وضعیت جلسات کارگروه کاهش تصدی‌گری دانشگاه در دوره جدید ارائه نموده و قرار شد تدوین فرآیند برون سپاری در دستور کار کارگروه کاهش تصدی گری دانشگاه قرار گیرد.

2- اعضا کارگروه استانداردسازی تجهیزات، ساختمان‌ها و فضاهای اداری دانشگاه تعیین شده و پیگیری تشکیل جلسات و اقدامات مربوط به آقای مهندس اویسی محول گردید.

همچنین با عنایت به دستورالعمل ستاد راهبری امور درآمد، تامین مالی و سرمایه گذاری دانشگاه، مقرر شد کمیته‌ای تحت عنوان اقتصاد سلامت و آموزش پزشکی دانشگاه تشکیل شود. ساختار کمیته نیز به تصویب اعضا جلسه رسید.

ساعت : 14:48 -  روز  : شنبه  - 6 /  5 / 1397 /  شماره خبر : 57 / تعداد نمايش :48