اخبار کارگروه توسعه

اولین جلسه عمومی کمیته سرمایه انسانی دانشگاه برگزار شد

اولین جلسه عمومی کمیته سرمایه انسانی دانشگاه در سال 1397 رأس ساعت 10:30 روز پنجشنبه مورخ 10/3/97 در دفتر معاونت توسعه مدیریت و منابع دانشگاه برگزارگردید.

در ابتدای جلسه آقای رضا رضائی مدیریت توسعه سازمان و تحول اداری و عضو کارگروه توسعه مدیریت دانشگاه به بیان سابقه تشکیل کمیته سرمایه انسانی وکارگروه‌های زیرمجموعه آن پرداخته و در ادامه رئوس فعالیت ها و شرح وظایف کمیته مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت و در هرمرحله از مرور شرح وظایف، آقای دکتر حسین نیکزاد  معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه رهنمودهای لازم را ارائه نمودند.

در ادامه آقای عرب سعیدی  دبیرکمیته سرمایه انسانی، نرم افزار جامع پرسنلی و امکانات آن از جمله قابلیتهای گزارش‌گیری را معرفی نمودند . همچنین در این جلسه معاون محترم توسعه مدیریت ومنابع دانشگاه به تجمیع اطلاعات و امور مربوطه به انواع نیروهای انسانی با شیوه‌های مختلف استخدام در مدیریت منابع انسانی تأکید نمودند.

ساعت : 14:44 -  روز  : شنبه  - 6 /  5 / 1397 /  شماره خبر : 57 / تعداد نمايش :50