EN |

1397 / 04 / 28

********

حراست دانشگاه

دانشگاه علوم پزشکی کاشان مرکز ارتباطات مردمی دانشگاه علوم پزشکی کاشان وزارت بهداشت

دانشگاه علوم پزشکی کاشان ریاست جمهوری دانشگاه علوم پزشکی کاشان مقام معظم رهبری

تعداد بازدیدهای امروز: 3834
تعداد بازدیدکنندگان امروز: 3043

اخبار حراست دانشگاه

راههایی برای جلوگیری از سرقت اطلاعات و مدارک در سفر

سرقت اطلاعات شخصی مشکلی است که روی بیشتر مسافران تاثیر بدی میگذارد، اینجا ما 7 راه به شما پیشنهاد میکنیم که از به سرقت رفتن اطلاعات و مدارک شما جلوگیری میکند

1 - اسناد مهم را قبل از سفراز کیف خود در بیاورید

اگر شما از آن دسته آدمهایی هستید که همیشه اسناد مهم خود را از قبیل کارتهای امنیتی ، اسناد بانکی ، پرونده های پزشکی یا چیزهایی شبیه این را با خود حمل میکنند، آنها را از کیف خود خارج کنید. چون وقتی زمان سفر میرسد، اساسا باید آنها را از چمدان یا کیف خود در بیاورید.

2 - از اسنادتان مراقبت کنید

این یکی از نکاتی است که شما در سفر با آن مواجه خواهید شد. لازم به ذکر است که اگر شما وقتی در بیرون ازهتل هستید ،مدارکتان را درهتل بگذارید، احتمال اینکه آنها به سرقت بروند خیلی بیشتر است تا اینکه آنها را همراه خودتان داشته باشید.

3 - مراقب ارتباطات اینترنتی غیر ایمن باشید

درهنگام سفر پیدا کردن اتصالات اینترنتی کار سختیه، البته بغیر از جاهای عمومی مثل هتلها ، کافه ها ،فرودگاهها و ... . این هشدار که " این اتصال نا امن است و دیگران در حال دیدن اطلاعات شما هستند " جز اصلی تجربه یک سفر است. پس حتما مراقب این موضوع باشید و ازایمنی wi-fiاطمینان حاصل کنید.

4 - تمام اطلاعاتی را که در مکانهای عمومی جستجو می کنید (مثل کافی نت) را پاک کنید.

اگر شما آدمی هستید که ازکامپیوترهای مکان های عمومی استفاده میکنید، آخرین کاری که باید انجام بدید این است که تمامی اطلاعاتی را که در طول این مدت جستجو کرده اید را پاک کنید. بیشتر کامپیوترها میتوانند بخشی از اطلاعات شما رو پنهان کنند یا حتی بعضی از سایت های اینترنتی، جستجوهای اینترنتی شما را مثل فیس بوک فعال نگاه میدارند.پس از بسته شدن آنها ، قبل از خروج مطمئن شوید و تاریخچه مرورگر را کاملا پاک کنید.

5 - فقط از دستگاه خودپرداز بانکی مطمئن استفاده کنید

یکی از کارهایی که سارقان خیلی به آن تمایل دارند نصب یک خواننده ی کارت در دستگاههای خودپردازاست که به شماره کارت و رمز کارت شما دسترسی پیدا میکند .این معمولا درهتلها ، فروشگاهها و سایر مکانهایی که دارای دستگاههای خودپردازغیر بانکی است و نظارت روی آنها کم است اتفاق میافتد. پس سعی کنید درسفر حتی الامکان از دستگاهای خودپرداز بانکی معتبر استفاده کنید

6 - درهرفرصتی کارت اعتباریتان را چک کنید

وقتی به سفر میروید حتی وقتهایی که از امنیت اتصالات اینترنتی مطمئن هستید، درهر فرصتی کارتهای اعتباری خود را چک کنید . بعضی از مسافران فقط وقتی از سفر برمیگردند این کار را انجام میدهند که اشتباه است .

7 - تلفن همراهتان را در حالت ایمن قرار دهید

ـ برای موبایلتان رمز بگذارید که اگر دزدیده شد یا دست کسی افتاد نتواند از آن استفاده کند.

ـ قبل از سفر برنامه هایی که برایتان مهم است مثل برنامه های بانکی را پاک کنید.نگران نباشید! نصب دوباره آنها امکان پذیر است.

ساعت : 10:20 -  روز  : پنج شنبه  - 28 /  2 / 1396 /  شماره خبر : 55 / تعداد نمايش :307

--1396 / 02 / 28  -10:20 تعداد مشاهدات :308

لطفـاً پس از انجام ثبت نام، مدارک ذیل را به دفترحراست ستاد مرکزی دانشگاه ارسال نمایید

--1395 / 04 / 29  -8:29 تعداد مشاهدات :2277