9:52:20 AM   1396 / 04 / 04

حضرت زهرا (س) : کسی که عبادتهای خالصانه خود را به سوی خدا فرستد ، پروردگار بزرگ بهترین مصلحت او را به سویش فرو خواهد فرستاد .  بحار الانوار ، ج 70 ، ص 249

برای اولین بار که صورت او را در سردخانه دیدم بسیار نورانی بود و لبخند می‌زد.

--1396 / 03 / 26  -11:34 تعداد مشاهدات :15

در سال ۷۵ در دانشگاه علم و صنعت رشته کامپیوتر قبول شدم. پس از اتمام دوران لیسانس مجدداً در کنکور شرکت کرده و به‌عنوان رتبه اول رشته کامپیوتر در دانشگاه تهران پذیرفته شدم. خوشبختانه با تلاش و سعی فراوان در سال ۸۲ موفق به اخذ مدرک فوق‌لیسانس از دانشگاه تهران شدم.

--1396 / 03 / 26  -11:25 تعداد مشاهدات :19

شهید محمد بستانچی طی 13 ماه حضور در جبهه های دفاع از میهن اسلامی، در جزیره مجنون بر اثر برخورد ترکش از ناحیه شکم، نخاع و پا مصدوم شد. در عملیات کربلای 5 نیز بر اثر برخورد ترکش، از ناحیه یک چشم و یک دست مجروح شد که به قطع دست و نابینایی چشمش منجر گردید

--1396 / 03 / 26  -11:18 تعداد مشاهدات :12

شب و روز در حال زجر کشیدن و دارو خوردن بود، با وجود فشار عصبی و جسمی بسیار سخت، سعی می کرد اخلاق خوب خود را حفظ کند. پرستاری از او را وظیفه خود می دانستیم

--1396 / 03 / 26  -11:14 تعداد مشاهدات :12

دو انگشت پای حسن از بدو تولد مادرزاد به یکدیگر چسبیده بود. هر بار به او می گفتم پسرم برو پایت را عمل کن، پاسخ می داد: «یک روزبه این انگشتان نیاز پیدا می کنم» تا اینکه زمان شهادت تمام اعضای بدن حسن در آتش سوخته بود و تنها پاهای او در پوتین سالم ماند. با آن دو انگشت پا پیکر او را شناسایی کردیم

--1396 / 03 / 26  -11:7 تعداد مشاهدات :12

تلخ ترین خاطره ما در دوران اسارت فوت امام (ره) بود. امام تمام قلب و روح و وجود ما را اشغال کرده بود.

--1396 / 03 / 14  -10:45 تعداد مشاهدات :26

اخبار و اطلاعیه های اجتماعی

چگونه اعتماد به نفس خود را بالا ببریم؟

مساله ای که شما مورد سوال قرار داده اید در روان شناسی با عنوان سخت رویی مطرح است. یکی از مباحث مهم در روانشناسی مثبت گرا که بسیار مورد توجه قرار گرفته است، سخت رویی است. اصطلاح سخت رویی در مورد افرادی به کار برده می شود که در برابر فشار روانی مقاوم تر هستند و نسبت به بیشتر افراد کمتر مستعد بیماری هستند. افرادی که دارای این ویژگی هستند معمولا بر زندگی خود کنترل بیشتری احساس می کنند، نسبت به آنچه انجام می دهند تعلق خاطر بیشتری دارند، و در قبال عقاید و تغییرات جدید پذیرا هستند. تحقیقات جدید تر نشانگر پیوندی نه تنها بین سخت رویی و بیماری بلکه بین سخت رویی و طول عمر می باشد. بنابراین داشتن این ویژگی نه تنها ما را در قبال بیماری ها ایمن می کند بلکه باعث افزایش طول عمر نیز می شود.

سخت رویی یک سبک عمومی و یا شکلی از کارکردهاست که شامل مولفه های زیر می باشد:

1. مولفه شناختی: مربوط به چگونگی تفسیر و درک رویدادها می باشد.

2. مولفه رفتاری: نحوه عملکرد و رفتار در پاسخ به رویدادهای محیطی است.

3. مولفه هیجانی: مربوط به احساس یا روحیه عاطفی فرد می شود.

افراد دارای ویژگی سخت رویی دارای سه ویژگی هستند:

1. تعهد: منظور توانایی درگیرشدن عمیق با فعالیت ها و رویدادهای زندگی است.

2. کنترل: فرد به این مساله اعتقاد داشته باشد که می تواند بر روی رویدادهای زندگی خود کنترل داشته و بر روی آنها تاثیر بگذارد.

3. چالش: منظور آن است که فرد علی رغم تغییرات زیادی که در زندگی با آن مواجه می شود، می تواند همواره به رشد خود ادامه دهد.

اگر خواهان پرورش این توانایی در خود هستید باید به این موارد توجه داشته باشید:

1. آموزش این ویژگی باعث رشد و پرورش ویژگی های فردی، روانی و شخصیتی از قبیل تطابق و سازگاری، انعطاف پذیری و تاب آوری در افراد می شود.

2. شناخت و پرورش مهارتها و استعدادهای چندگانه (یعنی آموزش این مساله که افراد بتوانند در یک زمان به چند نوع از ویژگی ها و استعدادهای خود توجه داشته باشند) از فواید دیگر این ویژگی به شمار می رود.

3. شناخت این مساله که استرس یک بخش طبیعی از زندگی است و این روش بهترین رویکرد نسبت به این مسائل است، نه این که سعی کنیم با اجتناب یا پرخاشگری با این نوع موقعیت ها مقابله کنیم.

4. افراد با دارا بودن این توانایی قادر می شوند استرس حاد و استرس مزمن را از هم تمیز داده و روش های مقابله با آن را بیاموزند.

5. درک این مساله که همه انسان ها در زندگی روزمره استرس را تجربه می کنند، اما واکنش هر یک از ما در مقابل این موقعیت ها متفاوت خواهد بود(برای مثال برخی افراد واکنش های جسمانی و برخی واکنش های شناختی و روانی از خود بروز می دهند.

6. کسب توانایی در این حوزه که شیوه های تفکر منفی را به وسیله روش های تفکر مثبت جایگزین کنیم.

7. کسب مهارت در جهت مدیریت هیجان ها و در نتیجه کنترل علائم جسمانی از مشخصه های اصلی سخت رویی است.

8. استفاده از تجارب مثبت و ثمر بخش با دوستان و آشنایان در برخورد با موقعیت های استرس زا می تواند از دیگر فواید سخت رویی باشد.

ساعت : 10:46 -  روز  : دو شنبه  - 13 /  10 / 1395 /  شماره خبر : 51 / تعداد نمايش :80