پایگاه اطلاع رسانی برنامه تحول نظام سلامت دانشگاه علوم پزشکی کاشان ::: راه ارتباطی ما و شما: سامانه تلفنی 1590، سامانه پیامکی 20001590 ::: سامانه نظارت بر اجرای تعرفه سلامت: 1690 ::: وب سایت نظارت بر اجرای تعرفه سلامت: www.1690.ir

اخبار طرح تحول نظام سلامت

جلسه کارگروه پرداخت مبتنی بر عملکرد دانشگاه برگزار شد

جلسه کارگروه پرداخت مبتنی بر عملکرد پزشکان و کارکنان غیر پزشک شاغل در بیمارستان ها با حضور رئیس دانشگاه و سایر اعضاء روز چهارشنبه مورخ 7/7/95 در دفتر ریاست دانشگاه برگزار شد.

به گزارش وب دا، در این نشست در خصوص تغییرات مبتنی بر عملکرد طبق دستورالعمل ابلاغی، مرور مصوبات جلسه قبل  و بحث و گفتگو در خصوص نامه ها و دستورالعمل های ابلاغی از سوی وزارتخانه، کلیه مکاتبات واحدهای درمانی تحت پوشش دانشگاه و مرتبط با کارگروه از موضوعات این جلسه بود.

ساعت : 13:17 -  روز  : پنج شنبه  - 8 /  7 / 1395 /  شماره خبر : 50 / تعداد نمايش :130

FAQ

آیا بیمارستان میتواند بیمار را در ضمن بستری برای تهیه دارو و تجهیزات پزشکی به خارج از بیمارستان هدایت نماید ؟

خیر. بیمارستان های مشمول طرح مکلفند کلیه دارو و تجهیزات پزشکی  مورد نیاز بیماران را راسا در همان بیمارستان ارائه نمایند. پرداخت هیچ وجهی در خارج از صندوق بیمارستان برای تهیه دارو و تجهیزات پزشکی  مورد نیاز بیماران حتی برای شرکتهایی که دارو و تجهیزات پزشکی را در محیط بیمارستان ارائه مینمایند مجاز نمیباشد .

آیا خدمات سرپایی نیز تحت پوشش این برنامه میباشد ؟

خیر این بسته فقط شامل خدمات بستری در بخش دولتی میباشد.

خیر : بیمارستان های مشمول طرح مکلفند تمامی خدمات را در همان بیمارستان ارائه نمایند و در موارد ی که خدمات در بیمارستان محل بستری قابل ارائه نباشد ، فقط 10% ( و در نظام ارجاع 5% ) و صرفا در بیمارستان مبدا و در قالب صورتحساب آن بیمارستان بایستی پرداخت شود.

آیا بیماران دارای بیمه تکمیلی نیز امکان استفاده از مزایای این برنامه را دارند ؟

بلی.  با توجه به اینکه تعهد  بیمه های تکمیلی بر اساس سرانه دریافتی انها می باشد تبعا بایستی تعهدات خود را ایفا نمایند .بنابر این بیمارانی که خدمات مورد پوشش این برنامه با تعهدات بیمه تکمیلی شان هم پوشانی دارد بایستی از خدمات ببمه تکمیلی خود استفاده نمایند و فقط برای خدماتی که توسط بیمه تکمیلی شان پوشش داده نمی شود از حمایتهای این برنامه استفاده نمایند.