پایگاه اطلاع رسانی برنامه تحول نظام سلامت دانشگاه علوم پزشکی کاشان ::: راه ارتباطی ما و شما: سامانه تلفنی 1590، سامانه پیامکی 20001590 ::: سامانه نظارت بر اجرای تعرفه سلامت: 1690 ::: وب سایت نظارت بر اجرای تعرفه سلامت: www.1690.ir

اخبار طرح تحول نظام سلامت

بازدید رییس دانشگاه علوم پزشکی کاشان

در راستای اجرای طرح سلامت صورت گرفت:

بازدید رییس دانشگاه از مرکز سلامت ولیعصر و پایگاه سلامت بهروان آران و بیدگل

در راستای بررسی روند اجرای طرح تحول نظام سلامت، رئیس دانشگاه به صورت سرزده از مرکز خدمات جامع سلامت ولیعصر و پایگاه سلامت بهروان شهرستان آران و بیدگل بازدید کرد.

به گزارش وب دا، دکتر محمد حسین اعرابی در این بازدید که روز یکشنبه مورخ 24/5/95 صورت گرفت، از نزدیک در جریان روند امور و فعالیت ها قرار گرفت و توصیه های لازم را به عوامل ذیربط ابلاغ نمود.

وی، ضمن تقدیر از اقدامات همکاران فعال در زمینه طرح تحول سلامت ابراز امیدواری کرد: با اجرای هر چه دقیق تر این طرح شاهد ارائه خدمات مطلوب‌تر بهداشتی - درمانی در منطقه باشیم.

این گزارش حاکیست: رییس دانشگاه، به منظور بررسی روند اجرای طرح تحول سلامت در حوزه بهداشت از این مرکز و پایگاه سلامت بازدید کرد و ضمن تاکید بر سلامت محور بودن ارائه خدمات در مراکز سلامت جامعه و پایگاه های سلامت، راهنمایی های لازم در این خصوص را بیان کرد.

لازم به ذکر است ارائه خدمات سلامت به عشایر، روستائیان و شهرهای زیر 20 هزار نفر، تامین و ارتقاء مراقبت­های اولیه سلامت در قالب گسترش و تقویت شبکه بهداشت و درمان در مناطق شهری از دیگر برنامه­ های طرح تحول نظام سلامت در حوزه بهداشت است.

ساعت : 14:14 -  روز  : دو شنبه  - 25 /  5 / 1395 /  شماره خبر : 50 / تعداد نمايش :358

FAQ

آیا بیمارستان میتواند بیمار را در ضمن بستری برای تهیه دارو و تجهیزات پزشکی به خارج از بیمارستان هدایت نماید ؟

خیر. بیمارستان های مشمول طرح مکلفند کلیه دارو و تجهیزات پزشکی  مورد نیاز بیماران را راسا در همان بیمارستان ارائه نمایند. پرداخت هیچ وجهی در خارج از صندوق بیمارستان برای تهیه دارو و تجهیزات پزشکی  مورد نیاز بیماران حتی برای شرکتهایی که دارو و تجهیزات پزشکی را در محیط بیمارستان ارائه مینمایند مجاز نمیباشد .

آیا خدمات سرپایی نیز تحت پوشش این برنامه میباشد ؟

خیر این بسته فقط شامل خدمات بستری در بخش دولتی میباشد.

خیر : بیمارستان های مشمول طرح مکلفند تمامی خدمات را در همان بیمارستان ارائه نمایند و در موارد ی که خدمات در بیمارستان محل بستری قابل ارائه نباشد ، فقط 10% ( و در نظام ارجاع 5% ) و صرفا در بیمارستان مبدا و در قالب صورتحساب آن بیمارستان بایستی پرداخت شود.

آیا بیماران دارای بیمه تکمیلی نیز امکان استفاده از مزایای این برنامه را دارند ؟

بلی.  با توجه به اینکه تعهد  بیمه های تکمیلی بر اساس سرانه دریافتی انها می باشد تبعا بایستی تعهدات خود را ایفا نمایند .بنابر این بیمارانی که خدمات مورد پوشش این برنامه با تعهدات بیمه تکمیلی شان هم پوشانی دارد بایستی از خدمات ببمه تکمیلی خود استفاده نمایند و فقط برای خدماتی که توسط بیمه تکمیلی شان پوشش داده نمی شود از حمایتهای این برنامه استفاده نمایند.