پایگاه اطلاع رسانی برنامه تحول نظام سلامت دانشگاه علوم پزشکی کاشان ::: راه ارتباطی ما و شما: سامانه تلفنی 1590، سامانه پیامکی 20001590 ::: سامانه نظارت بر اجرای تعرفه سلامت: 1690 ::: وب سایت نظارت بر اجرای تعرفه سلامت: www.1690.ir

اخبار طرح تحول نظام سلامت

در راستای طرح تحول نظام سلامت:

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کاشان گفت: در راستای طرح تحول نظام سلامت، برنامه های سلامت روانی اجتماعی و اعتیاد در مراکز خدمات جامع سلامت شهری در حال اجرا می باشد.

به گزارش وب دا، دکتر سید علیرضا مروجی افزود: با توجه به اهمیت پیشگیری از بیماری های روانی و آسیب های اجتماعی و ارتقاء سطح سلامت روان در بین آحاد جامعه، برنامه های سلامت روانی اجتماعی و اعتیاد در طرح تحول نظام سلامت در مراقبت های بهداشتی اولیه ادغام شد.

وی تصریح کرد: این برنامه ها شامل شناسایی بیماری های روانی، آسیب های اجتماعی و اعتیاد در گروه های سنی، انجام غربالگری تکمیلی و مشاوره های روانشناختی، پیگیری و مراقبت بیماران شناسایی شده، برگزاری کارگاه های آموزشی مهارت های فرزندپروری، مهارت های زندگی، پیشگیری از اعتیاد، آشنایی با اختلالات روانپزشکی، پیشگیری از خشونت خانگی، پیشگیری از خودکشی و خودمراقبتی در سلامت روان، ویزیت در منزل بیماران مزمن روانپزشکی، آموزش خانواده بیماران و آموزش گروهی به بیماران شناسایی شده برای جمعیت تحت پوشش می باشد.

دکتر مروجی، تشکیل 1371پرونده سلامت روان، 2108 مورد مشاوره های روانشناختی، برگزاری 164کارگاه مهارت های زندگی ویژه بزرگسالان، 280کارگاه مهارت های فرزندپروری ویژه مادران کودکان 2 تا 12 سال و 41 جلسه آموزشی پیشگیری از اعتیاد از جمله اقدامات انجام شده از ابتدای طرح تاکنون بیان کرد.

لازم به ذکر است کارشناسان سلامت روان در فاز دوم طرح تحول شهری در حال گذراندن دوره های آموزش تخصصی می باشند.

ساعت : 9:3 -  روز  : سه شنبه  - 22 /  4 / 1395 /  شماره خبر : 50 / تعداد نمايش :298

FAQ

آیا بیمارستان میتواند بیمار را در ضمن بستری برای تهیه دارو و تجهیزات پزشکی به خارج از بیمارستان هدایت نماید ؟

خیر. بیمارستان های مشمول طرح مکلفند کلیه دارو و تجهیزات پزشکی  مورد نیاز بیماران را راسا در همان بیمارستان ارائه نمایند. پرداخت هیچ وجهی در خارج از صندوق بیمارستان برای تهیه دارو و تجهیزات پزشکی  مورد نیاز بیماران حتی برای شرکتهایی که دارو و تجهیزات پزشکی را در محیط بیمارستان ارائه مینمایند مجاز نمیباشد .

آیا خدمات سرپایی نیز تحت پوشش این برنامه میباشد ؟

خیر این بسته فقط شامل خدمات بستری در بخش دولتی میباشد.

خیر : بیمارستان های مشمول طرح مکلفند تمامی خدمات را در همان بیمارستان ارائه نمایند و در موارد ی که خدمات در بیمارستان محل بستری قابل ارائه نباشد ، فقط 10% ( و در نظام ارجاع 5% ) و صرفا در بیمارستان مبدا و در قالب صورتحساب آن بیمارستان بایستی پرداخت شود.

آیا بیماران دارای بیمه تکمیلی نیز امکان استفاده از مزایای این برنامه را دارند ؟

بلی.  با توجه به اینکه تعهد  بیمه های تکمیلی بر اساس سرانه دریافتی انها می باشد تبعا بایستی تعهدات خود را ایفا نمایند .بنابر این بیمارانی که خدمات مورد پوشش این برنامه با تعهدات بیمه تکمیلی شان هم پوشانی دارد بایستی از خدمات ببمه تکمیلی خود استفاده نمایند و فقط برای خدماتی که توسط بیمه تکمیلی شان پوشش داده نمی شود از حمایتهای این برنامه استفاده نمایند.