پایگاه اطلاع رسانی برنامه تحول نظام سلامت دانشگاه علوم پزشکی کاشان ::: راه ارتباطی ما و شما: سامانه تلفنی 1590، سامانه پیامکی 20001590 ::: سامانه نظارت بر اجرای تعرفه سلامت: 1690 ::: وب سایت نظارت بر اجرای تعرفه سلامت: www.1690.ir

اخبار طرح تحول نظام سلامت

در راستای طرح تحول سلامت صورت گرفت:

دعوت رییس دانشگاه علوم پزشکی کاشان از مردم برای تشکیل پرونده الکترونیک سلامت

در راستای طرح تحول نظام سلامت، رییس دانشگاه علوم پزشکی کاشان از مردم برای تشکیل پرونده الکترونیک سلامت دعوت کرد.

به گزارش وب دا، اطلاعات دکتر محمد حسین اعرابی امروز مورخ 14/4/95 در سامانه سیب (سیستم یکپارچه سلامت) توسط مراقبین سلامت در پایگاه جامع خدمات سلامت کتابچی ثبت و پرونده الکترونیک سلامت وی تشکیل شد.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کاشان نیز در این راستا اظهار داشت: بر اساس سامانه سیب برای تمام همشهریان پرونده الکترونیک سلامت ایجاد می‌شود و اطلاعات مردم با حضور مراقبان سلامت در پایگاه ها و مراکز جامع خدمات سلامت وارد این سامانه می‌شود.

دکتر سید علیرضا مروجی گفت: افراد در صورت نیاز به پزشک یا ارجاع به بیمارستان درآینده از طریق این سامانه به پایگاه ها و مراکز جامع خدمات سلامت (که پزشک، کارشناس تغذیه و سلامت روان حضور دارد) ارجاع می‌شوند.

وی افزود: مراقبان سلامت برای مردم پرونده الکترونیک سلامت تشکیل می‌دهند و آنان را به سه دسته سالم، در معرض خطر و بیمار تقسیم بندی می‌کنند، افراد در معرض خطر کسانی هستند که هنوز بیمار نیستند اما به علل مختلف مانند کم تحرکی، سوء تغذیه، فشار خون، چاقی، اضافه وزن، استعمال سیگار یا مواد اعتیار آور دیگر در معرض انواع بیماری های واگیر یا غیر واگیر و استرس و اضطراب هستند.

ساعت : 9:0 -  روز  : سه شنبه  - 22 /  4 / 1395 /  شماره خبر : 50 / تعداد نمايش :216

FAQ

آیا بیمارستان میتواند بیمار را در ضمن بستری برای تهیه دارو و تجهیزات پزشکی به خارج از بیمارستان هدایت نماید ؟

خیر. بیمارستان های مشمول طرح مکلفند کلیه دارو و تجهیزات پزشکی  مورد نیاز بیماران را راسا در همان بیمارستان ارائه نمایند. پرداخت هیچ وجهی در خارج از صندوق بیمارستان برای تهیه دارو و تجهیزات پزشکی  مورد نیاز بیماران حتی برای شرکتهایی که دارو و تجهیزات پزشکی را در محیط بیمارستان ارائه مینمایند مجاز نمیباشد .

آیا خدمات سرپایی نیز تحت پوشش این برنامه میباشد ؟

خیر این بسته فقط شامل خدمات بستری در بخش دولتی میباشد.

خیر : بیمارستان های مشمول طرح مکلفند تمامی خدمات را در همان بیمارستان ارائه نمایند و در موارد ی که خدمات در بیمارستان محل بستری قابل ارائه نباشد ، فقط 10% ( و در نظام ارجاع 5% ) و صرفا در بیمارستان مبدا و در قالب صورتحساب آن بیمارستان بایستی پرداخت شود.

آیا بیماران دارای بیمه تکمیلی نیز امکان استفاده از مزایای این برنامه را دارند ؟

بلی.  با توجه به اینکه تعهد  بیمه های تکمیلی بر اساس سرانه دریافتی انها می باشد تبعا بایستی تعهدات خود را ایفا نمایند .بنابر این بیمارانی که خدمات مورد پوشش این برنامه با تعهدات بیمه تکمیلی شان هم پوشانی دارد بایستی از خدمات ببمه تکمیلی خود استفاده نمایند و فقط برای خدماتی که توسط بیمه تکمیلی شان پوشش داده نمی شود از حمایتهای این برنامه استفاده نمایند.