7:09:35 PM   1396 / 05 / 05

حضرت زهرا (س) : کسی که عبادتهای خالصانه خود را به سوی خدا فرستد ، پروردگار بزرگ بهترین مصلحت او را به سویش فرو خواهد فرستاد .  بحار الانوار ، ج 70 ، ص 249

بلافاصله پس از اسارت صدای عراقی‌ها را شنیدم که فریاد می‌زدند «مزمل». یکی از رزمندگان ما که اصالتاً جنوبی بود به من گفت با تو کاردارند چون آن‌ها پزشکیار را با این عنوان می‌شناختند

--1396 / 04 / 26  -11:3 تعداد مشاهدات :9

با همان لباس پاسداری‌اش خوابیده بود. صورتش سرخ و سفید بود. نمی‌دانم چطور شد تا دیدمش گفتم: «حسن جان! خوش به حالت مادر جان! به آرزویت رسیدی؟! مبارکت باشد

--1396 / 04 / 26  -10:55 تعداد مشاهدات :7

ساعت ۱۲ ظهر است... صدای قاری قرآن به گوش می‌رسد... و گرم شناسایی هستند. حسن باقری، محمدباقری را صدا می‌زند و می‌گوید برو بیرون از آن سرباز بپرس مختصات اینجا چند است... و محمدباقری بیرون می‌رود و خدا انتخاب می‌کند... که کرده است. منتها در این لحظه، گل رسیده بود... و آماده چیدن بود... و صفیر یک گلوله توپ نزدیک شد... و نزدیک‌تر... و درست در سنگر هدایت شد و منفجر شد...

--1396 / 04 / 09  -10:12 تعداد مشاهدات :14

سرهنگ مرتضی احمدی روایت ‌می‌کند: «از زبان‌ هم‌رزم این شهید شنیدم که می‌گفت وقتی در عملیاتی تمام نیروهایش شهید شدند و تنها مجبور به عقب‌نشینی شد در مسیر به گروهانی از صدامیان برخورد کرد. باشهامت خود را معرفی کرد و گفت: من علی چیت‌سازیان هستم؛ «عقرب زرد». اگر مقاومت کنید تا آخرین گلوله با شما می‌جنگم والا تسلیم شوید و جان به‌سلامت ببرید.»

--1396 / 04 / 09  -9:34 تعداد مشاهدات :18

فاجعه‌ای که در حلبچه رخ داد بدون شک با فجایعی همچون بمباران اتمی شهرهای «هیروشیما و ناکازاکی» ژاپن به دست امریکا، قابل مقایسه است.

--1396 / 04 / 09  -9:22 تعداد مشاهدات :13

برای اولین بار که صورت او را در سردخانه دیدم بسیار نورانی بود و لبخند می‌زد.

--1396 / 03 / 26  -11:34 تعداد مشاهدات :29

اطلاعیه ها امور ایثارگران

قرارداد خرید دوچرخه

دفتر ایثار دانشگاه، تفاهم نامه اداره رفاه با فروشگاه ثامن جهت خرید دوچرخه  به کلیه کارکنان دانشگاه علوم پزشکی کاشان را  به شرح ذیل اعلام می دارد.

شرایط خرید :

1-اقساط 12 ماهه بدون دریافت سود

2- تنوع دوچرخه از جمله اورجینال ، تایوانی و چینی

3- وارانتی تنه و گارانتی قطعات

4- تخفیف ده درصدی در صورت خرید نقدی

5- مدل دوچرخه و قیمتها به شرح جدول پیوست

فرایند خرید :

1-مراجعه به فروشگاه و انتخاب دوچرخه مورد نظر ( آدرس : چهارراه امام جواد (ع) –ابتدای خیابان ملافتح اله )

2- تکمیل فرم خرید در فروشگاه

3- تکمیل فرم تاییدیه و معرفینامه از اداره رفاه کارکنان

4- ارائه چک به فروشگاه و تحویل دوچرخه

در ضمن ایثارگران محترم دانشگاه ( آزادگان ، فرزندان شاهد ، جانبازان  ) می توانند از تسهیلات 14 قسط استفاده نمایند.

ساعت : 14:0 -  روز  : دو شنبه  - 28 /  4 / 1395 /  شماره خبر : 49 / تعداد نمايش :251