اخبار هیات امناء دانشگاه

اولین جلسه هیأت امناء دانشگاه در سال 97 برگزار گردید.

پنجاه و چهارمین جلسه هیأت امناء دانشگاه علوم پزشکی کاشان با محوریت ارائه گزارش شاخص های عملکردی و بودجه سال 96 با حضور مشاور محترم وزیر و دبیر مجامع شوراها و هیأت امناء وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، رئیس دانشگاه، اعضای محترم هیأت امناء، نمایندگان معاونت های ستادی وزارت متبوع و اعضای هیأت رئیسه روز سه شنبه    19 /04 /97 در تهران محل دبیرخانه مرکزی هیأت امناء وزارت متبوع برگزار گردید.

در ابتدا گزارشی از برنامه عملیاتی دانشگاه در سال 96 توسط آقای مهندس عابدی نژاد ارائه گردید و با توجه به کسب رتبه شایسته در دستیابی به اهداف برنامه عملیاتی، دانشگاه مورد تشویق و تقدیر اعضای هیأت امناء قرار گرفت.

دکتر کوچکی رئیس دانشگاه، ضمن بیان مهم ترین اقدامات و دستاوردهای دانشگاه در سال 96 و ابتدای سال 97، گزارش شاخص های عملکردی سال 96 دانشگاه را ارائه نمودند.

بررسی و تصویب گزارش عملکرد بودجه سال 96 دانشگاه و دستورات مشترک وزارتی از دیگر دستورات این جلسه بود.

در ادامه دستور کار اختصاصی دانشگاه مطرح و با انجام اصلاحاتی به تصویب اعضاء رسید.

ساعت : 12:41 -  روز  : چهار شنبه  - 20 /  4 / 1397 /  شماره خبر : 47 / تعداد نمايش :109