اخبار هیات امناء دانشگاه

کمیسیون دائمی هیأت امناء دانشگاه برگزار گردید.

نهمین جلسه کمیسیون دائمی هیأت امناء با حضور اعضای منتخب در محل دفتر ریاست دانشگاه در تاریخ  07 /04 /97 با محوریت ارائه گزارش شاخص های عملکردی، عملکرد بودجه سال 96 و بررسی دستور مشترک دور اول جلسات هیأت امناء دانشگاه ها و پیشنهادات اختصاصی دانشگاه تشکیل شد.

در ابتدای جلسه ضمن خیرمقدم، گزارشی از موضوعات و تکالیف دانشگاه در دور اول جلسات هیأت امناء دانشگاه ها در سال 97 ارائه و سپس شاخص های عملکردی سال 96 دانشگاه بررسی شد.

در ادامه جلسه پیشنهادات اختصاصی دانشگاه و دستور مشترک مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت و مواردی از پیشنهادات اختصاصی مصوب شد. ارائه گزارش عملکرد بودجه سال 96 دانشگاه از دیگر موارد دستور کار این جلسه بود که کلیات آن توسط مدیر برنامه ریزی بودجه و پایش عملکرد دانشگاه گزارش گردید.

هم چنین بررسی و مطالعه آخرین پیش نویس آئین نامه هیأت امناء دانشگاه های علوم پزشکی و ارائه نقطه نظرات اعضاء هیأت امناء مورد تأکید و درخواست قرار گرفت.

ساعت : 8:53 -  روز  : شنبه  - 9 /  4 / 1397 /  شماره خبر : 47 / تعداد نمايش :30