اخبار هیات امناء دانشگاه

جلسه هیأت امنای دانشگاه علوم پزشکی کاشان برگزار شد

پنجاه و یکمین جلسه هیأت امنای دانشگاه علوم پزشکی کاشان با محوریت ارائه گزارش برنامه عملیاتی سال 95 دانشگاه، ارائه گزارش عملکرد، تصویب اصلاحیه بودجه سال 95 ، و بررسی پیشنهادات اختصاصی دانشگاه در تاریخ 4 /6 /96  با حضور مشاور وزیر و دبیر مجامع و هیأت های امناء وزارت بهداشت و درمان و آموزش پزشکی، نماینده مردم شهرستان های کاشان، آران و بیدگل در مجلس شورای اسلامی، اعضای هیأت امناء و نمایندگان معاونت های وزارت متبوع و هیأت رئیسه دانشگاه در محل دبیرخانه مرکزی هیأت های امناء وزارت بهداشت و درمان و آموزش پزشکی برگزار گردید.

در این جلسه ابتدا گزارش پایش برنامه عملیاتی دانشگاه در سال 95 ارائه گردید.

سپس آقای دکتر کوچکی رئیس دانشگاه گزارشی از مهمترین اقدامات و دستاوردهای دانشگاه در سال 95 و پنج ماه اول سال 96 را ارائه نمودند. اعضاء محترم هیأت امناء و نمایندگان معاونت های تخصصی وزارت متبوع پس از استماع این گزارش ، ضمن تقدیر و تحسین عملکرد دانشگاه، نظرات خود را درخصوص فعالیتها و دستاوردهای آن ، ابراز نمودند.

در ادامه این نشست، اصلاحیه بودجه سال 95 دانشگاه بررسی و تصویب گردید. در بخش پایانی جلسه، پیشنهادات اختصاصی دانشگاه مطرح و پس از بحث و بررسی، مواردی از آن مصوب شد.

ساعت : 13:7 -  روز  : یکشنبه  - 5 /  6 / 1396 /  شماره خبر : 47 / تعداد نمايش :90