اخبار هیات امناء دانشگاه

شرکت اعضاء هیأت امناء دانشگاه در اجلاس سراسری هیأت های امنای دانشگاه‌ها و دانشکده های علوم پزشکی کشور

نشست سراسری اعضای هیات امنای دانشگاهها/ دانشکده های علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی کشور با حضور رییس محترم مجلس شورای اسلامی ، وزیر محترم بهداشت و اعضای حقوقی و حقیقی هیأت های امنای دانشگاهها،با هدف بحث و بررسی مصوبات و اقدامات هیأت های امنا در جهت پیشبرد اهداف و دستاوردهای دانشگاه ها و دانشکده های علوم پزشکی کشور در روز سه شنبه 03/05/96از ساعت 8 صبح درتهران  سالن همایشهای سازمان صدا و سیما تشکیل شد. در این نشست که اعضای هیأت امنای دانشگاه نیز در آن حضور داشتند، از دکتر علی لاریجانی رییس مجلس شورای اسلامی به دلیل همراهی و حمایت از قانون هیات امنای دانشگاه ها تقدیر بعمل آمد.در ادامه بعد از سخنرانی مقام محترم وزارت، دکتر امین لو، مشاور محترم وزیر و دبیر مجامع شوراها و هیأت های امناء گزارش عملکرد هیأت های امناء در دولت یازدهم را ارائه نمودند. سپس پیشنهاد مشترک دانشگاهها ی علوم پزشکی مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفته و مصوب گردید.

اجلاس سراسری هیات های امنای دانشگاه‌ها و دانشکده های علوم پزشکی کشور با قرائت بیانیه پایانی مشتمل بر 7 بند و تأکید بر ضرورت پذیرش و معرفی سلامت به عنوان اولویت و دغدغه دولت دوازدهم از سوی رئیس جمهور منتخب مردم به کار خود پایان داد.

ساعت : 13:19 -  روز  : شنبه  - 7 /  5 / 1396 /  شماره خبر : 47 / تعداد نمايش :53