اخبار هیات امناء دانشگاه

پنجمین جلسه کمیسیون دائمی هیأت امناء برگزار شد

پنجمین جلسه  کمیسیون دائمی هیأت امناء دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی کاشان و اولین جلسه این کمیسیون درسال 96 در تاریخ 96/2/13با حضور اعضای منتخب در محل دفتر ریاست دانشگاه با محوریت بررسی دستور مشترک هیأت امناء کلان منطقه 7 آمایشی  تشکیل گردید.

در ابتدای این جلسه گزارشی توسط رئیس دبیر خانه هیأت امناءودبیرکمیسیون درمورد روند اجرایی شدن مصوبات هیأت امناء در سال 95 دانشگاه ارائه شد. سپس در ادامه،دستور مشترک پیشنهادی دور اول هیأت امناء در سال 96 که به صورت مشترک با هیأت امناء کلان منطقه 7 آمایشی  برگزار می گردد؛ مورد بحث و بررسی قرار گرفته و تصویب گردید. همچنین در این جلسه مسئول پایش برنامه عملیاتی دانشگاه  گزارشی از برنامه عملیاتی سال 95 دانشگاه مشتمل بر: معرفی رئوس و وضعیت پیشرفت  برنامه ها در حوزه های مختلف دانشگاه وپایش برنامه عملیاتی براساس خود اظهاری و ارزیابی انطباق ارائه داده ودلایل انحراف از برنامه ها را جهت اعضای کمیسیون توضیح دادند.

ساعت : 8:20 -  روز  : پنج شنبه  - 28 /  2 / 1396 /  شماره خبر : 47 / تعداد نمايش :249