اخبار هیات امناء دانشگاه

چهارمین نشست هیأت امناء دانشگاه در سال 95 برگزار شد

چهل وهشتمین جلسه هیات امناء دانشگاه با محوریت تصویب بودجه و برنامه عملیاتی سال 96 دانشگاه روز دوشنبه مورخ  25/ 11 / 95 با حضور نماینده مردم کاشان و آران و بیدگل درمجلس شورای اسلامی ، اعضای هیأت امناء،  دکتر امین لو مشاور وزیر و دبیر مجامع شوراها و هیأت های امناءو نیز نمایندگان وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی درمحل دبیرخانه مرکزی هیأت های امناء در وزارت متبوع برگزار شد.

در این جلسه دکتر رئوفی مدیرکل دفتر برنامه ریزی و نظارت راهبردی وزارت بهداشت،  گزارشی  از پایش برنامه عملیاتی سال 95 را ارائه کرد.

این گزارش حاکیست: تصویب برنامه عملیاتی سال 96 دانشگاه، بررسی و تصویب بودجه تفصیلی سال 96 دانشگاه و ... از دیگر موضوعات مطرح شده در این نشست بود.

برپایه این گزارش: در ادامه جلسه دستور کار مشترک و اختصاصی دانشگاه مطرح و به اتفاق آراء تصویب گردید.

ساعت : 11:49 -  روز  : چهار شنبه  - 27 /  11 / 1395 /  شماره خبر : 47 / تعداد نمايش :93