اخبار هیات امناء دانشگاه

سومین نشست هیات امنای دانشگاه علوم پزشکی کاشان در سال 95

چهل وهفتمین جلسه هیات امنا دانشگاه علوم پزشکی کاشان با محوریت گزارش حسابرسی سال 94 و پایش برنامه عملیاتی دانشگاه در تاریخ 4/10/ 95با  حضور استاندار محترم اصفهان ، اعضای هیئت امنا ، دکتر امین لو و نمایندگان وزارت متبوع درمحل تهران دبیرخانه مرکزی وزارت بهداشت و درمان برگزار گردید.در ابتدای جلسه دکتر اعرابی ریاست دانشگاه گزارشی  از مهمترین اقدامات و دستاوردهای دانشگاه در سال 95 ارائه نمودند؛ سپس گزارش پایش برنامه عملیاتی دانشگاه درشش ماهه  اول سال جاری به سمع و نظر اعضای جلسه رسید.در ادامه جلسه گزارش حسابرسی و نسبتهای مالی دانشگاه بررسی و پس ازبیان نظرات تخصصی اعضا و کارشناسان ، گزارش حسابرسی دانشگاه مطلوب ارزیابی گردیدو به اتفاق آرا مصوب شد.در ادامه جلسه دستور کار اختصاصی و مشترک دانشگاه مطرح و مورد تصویب قرار گرفت.

ساعت : 11:27 -  روز  : چهار شنبه  - 8 /  10 / 1395 /  شماره خبر : 47 / تعداد نمايش :86