اخبار هیات امناء دانشگاه

دومین جلسه هیأت امناء دانشگا ه علوم پزشکی کاشان در سال 95 برگزار گردید

چهل و ششمین جلسه هیات امنا دانشگاه علوم پزشکی کاشان با محوریت ارائه گزارش شاخص های عملکردی و تصویب اصلاحیه بودجه دانشگاه ، با حضور آقای دکتر امین لو مشاور وزیر و دبیر مجامع، شوراها و هیأت امناء وزارت بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی ، دکتر اعرابی رئیس دانشگاه ، اعضای هیأت امناء ، نمایندگان معاونت های وزارت متبوع و هیأت رئیسه دانشگاه روز شنبه 6/6/ 95 در تهران برگزار گردید.در ابتدای جلسه ریاست دانشگاه ، گزارش اجمالی از مهمترین اقدامات و دستاوردهای دانشگاه در سال 94 و ابتدای سال 95 را به استحضار اعضای هیأت امناء رساندند .

و سپس شاخص های عملکردی بررسی و گزارش عملکرد دانشگاه مطلوب ارزیابی و مورد تقدیر وتایید اعضای هیئت امنا قرار گرفت .

درادامه جلسه اصلاحیه بودجه بررسی و تصویب گردید. همچنین دستور کار اختصاصی دانشگاه مطرح و با انجام اصلاحاتی به تصویب اعضا رسید  . در ادامه این نشست دستور کار مشترک طرح و به تصویب رسید.

ساعت : 11:56 -  روز  : چهار شنبه  - 10 /  6 / 1395 /  شماره خبر : 47 / تعداد نمايش :180