اخبار هیات امناء دانشگاه

سومین جلسه هیأت امناء دانشگا ه علوم پزشکی کاشان در سال 1394 برگزار گردید.

چهل وسومین جلسه هیات امنا دانشگاه علوم پزشکی کاشان با محوریت ارائه گزارش حسابرسی سال 1393 دانشگاه ، روز دوشنبه14/ 10/ 94 در تهران برگزار شد.

این جلسه با حضور آقای دکتر امین لو مشاور وزیر و دبیر مجامع، شوراهاو هیأت امناء وزارت بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی ، دکتر اعرابی رئیس دانشگاه ، اعضای هیأت امناء ، نمایندگان معاونت های وزارت متبوع و  تنی چند از معاونین و مدیران دانشگاه تشکیل گردید .در ابتدای جلسه دکتر اعرابی ریاست دانشگاه، ضمن تبریک عضویت آقای دکتر سعید نمکی معاون محترم توسعه امور اجتماعی و عمومی سازمان مدیریت و برنامه ریزی کشور در هیئت امناء دانشگاه علوم پزشکی کاشان،  گزارش اجمالی از مهمترین دستاوردها و موفقیت های دانشگاه در 9 ماهه سال 94 را ارائه نمودندکه مورد تقدیر و تشکر اعضاء هیئت امنا قرار گرفت .سپس در ادامه جلسه دکتر امین لومشاور وزیر و دبیر مجامع، شوراهاو هیأت امناء وزارت بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی به بررسی گزارش حسابرسی دانشگاه پرداختند و حسابرس مستقل دانشگاه ، گزارش حسابرسی سال 93 را به استحضار اعضای هیأت امناء رساندند که بر اساس این گزارش، صورتهای مالی و عملکرد مالی دانشگاه طی سال 93 مطلوب و مقبول ارزیابی گردید ومورد تقدیر قرار گرفت؛ در ادامه جلسه دستور کار اختصاصی ومشترک دانشگاه مطرح و به تصویب اعضا رسید.

در پایان جلسه ریاست دانشگاه گزارش اجرایی شدن مصوبات هیئت امنا در سالهای 93 و  94  رابه استحضار اعضای هیئت امنا رساندند  .

ساعت : 11:37 -  روز  : شنبه  - 19 /  10 / 1394 /  شماره خبر : 47 / تعداد نمايش :446