اخبار هیات امناء دانشگاه

دومین جلسه هیئت امناء دانشگاه علوم پزشکی کاشان در سال 94 برگزار گردید.

چهل و دومین جلسه هیئت امناء دانشگاه علوم پزشکی کاشان با محوریت ارائه گزارش شاخص های عملکردی سال 93 دانشگاه در بعد از ظهرروز چهار شنبه  28/ 5/ 94 در تهران برگزار گردید.این جلسه با حضور آقای دکتر امین لو مشاور وزیر و دبیر مجامع ،شوراها و هیئت امناء وزارت بهداشت و درمان و آموزش پزشکی، دکتر اعرابی رئیس دانشگاه ، اعضای هیئت امناء و نمایندگان معاونت های وزارت متبوع و هیئت رئیسه دانشگاه تشکیل گردید.

در ابتدای جلسه دکتر اعرابی ریاست دانشگاه گزارش اجمالی از مهمترین دستاورد ها و موفقیت های دانشگاه در سال93  را ارائه نمودند و سپس  شاخص های عملکردی سال 93 دانشگاه و مقایسه آن با سال  92 مورد بررسی قرار گرفت  و با توجه به شاخص های ارائه شده ، از  وضعیت مطلوب وعملکرد  دانشگاه تقدیر شد؛در ادامه این نشست دستور کار اختصاصی و مشترک مطرح و به تصویب اعضاء رسید.

ساعت : 11:12 -  روز  : دو شنبه  - 2 /  6 / 1394 /  شماره خبر : 47 / تعداد نمايش :592