اخبار هیات امناء دانشگاه

دومین جلسه هیأت امناء دانشگا ه علوم پزشکی کاشان در سال 93 برگزار گردید.

چهلمین جلسه هیات امنا دانشگاه علوم پزشکی کاشان با محوریت ارائه گزارش حسابرس سال 92 دانشگاه ، روز یکشنبه  10/ 12/ 93 در تهران برگزار شد. این جلسه با حضور آقای دکتر امین لو مشاور وزیر و دبیر مجامع، شوراهاو هیأت امناء وزارت بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی ، دکتر اعرابی رئیس دانشگاه ، اعضای هیأت امناء ، نمایندگان معاونت های وزارت متبوع و هیأت رئیسه دانشگاه تشکیل گردید .در ابتدای جلسه حسابرس مستقل دانشگاه ، گزارش حسابرسی سال 92 را به استحضار اعضای هیأت امناء رساندند که مورد بررسی و تأیید قرار گرفت و گزارش حسابرسی دانشگاه مطلوب ارزیابی گردیدو مورد تقدیر قرار گرفت . سپس در ادامه جلسه دستور کار مشترک و دستور اختصاصی دانشگاه شامل 28 مورد پیشنهاد مطرح و به تصویب اعضا رسید  . در ادامه این نشست ریاست دانشگاه گزارش اجمالی از مهمترین اقدامات و دستاوردهای دانشگاه در 11 ماهه سال 93 را ارائه نمودند .

ساعت : 13:51 -  روز  : دو شنبه  - 11 /  12 / 1393 /  شماره خبر : 47 / تعداد نمايش :596