اخبار هیات امناء دانشگاه

اولین جلسه هیئت امنا دانشگاه علوم پزشکی کاشان در سال 93 برگزار شد

سی و نهمین جلسه هیات امنا دانشگاه علوم پزشکی کاشان در سال 93 با محوریت گزارش عملکرد سال 92 و بودجه تفضیلی دانشگاه روز دوشنبه 93/2/29 در تهران برگزار گردید.

این جلسه با حضور آقای دکتر امین لو مشاور وزیر و دبیر مجامع، شوراها و هیئت امنا وآقای دکتر ملکی رئیس مرکز تحول اداری وزارت بهداشت و درمان و آموزش پزشکی، دکتر اعرابی رئیس دانشگاه ،اعضای هیئت امنا و هیئت رئیسه دانشگاه و نمایندگان معاونت های وزارت متبوع تشکیل شد.

در این نشست در راستای تسهیل اجرای برنامه تحول نظام سلامت و ارتقا خدمات ، ضوابط برنامه تحول نظام سلامت و مجوز هزینه کرد اعتبارات بخش مورد تصویب قرار گرفت؛ همچنین شاخصهای عملکرد سال 92 دانشگاه مطرح و مطلوب ارزیابی شد و مورد تصویب اعضا قرار گرفت.

سپس دستور مشترک و پیشنهادات اختصاصی دانشگاه مطرح و پس از بحث و بررسی به تصویب رسید.

کلیات بودجه سال 93 دانشگاه مورد تصویب قرار گرفت.

در ادامه ریاست دانشکاه گزارش اجمالی از مهمترین اقدامات و دستاوردهای دانشگاه در سال 92 ارائه دادند .

ساعت : 11:39 -  روز  : سه شنبه  - 30 /  2 / 1393 /  شماره خبر : 47 / تعداد نمايش :1079