اخبار هیات امناء دانشگاه

دهمین جلسه کمیسیون دائمی هیأت امناء‌ دانشگاه برگزار گردید.

کمیسیون دائمی هیأت امناء‌ دانشگاه برگزار گردید.

جلسه کمیسیون دائمی هیأت امناء‌ دانشگاه، با حضور رئیس دانشگاه، نماینده محترم سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان، و سایر اعضاء در تاریخ 03 /11 /1397 در دفتر ریاست دانشگاه برگزار شد.

دکتر کوچکی رئیس دانشگاه و رئیس کمیسیون در این جلسه که با محوریت بررسی گزارش حسابرسی برگزار گردید، با اشاره به افزایش هزینه ارائه خدمات سلامت بدلیل افزایش قیمت ها در سال جاری، گفتند این افزایش هزینه ها در حالی صورت گرفته است که تعرفه ارائه خدمات ثابت بوده و مطالبات بیمه ای دانشگاه با تأخیری بیشتری نسبت به قبل پرداخت می شود.

در ابتدای این جلسه رئیس دبیرخانه هیأت امناء دانشگاه و دبیر کمیسیون ضمن خیرمقدم گزارشی از موضوعات و تکالیف دانشگاه در دور دوم جلسه هیأت امناء را ارائه نمودند.

سپس مدیر مالی دانشگاه توضیحاتی در مورد تکالیف حسابرسی و جداول شاخص های حسابرسی سال 1396 بیان کردند.

حسابرس دانشگاه نیز گزارش حسابرسی سال 96 را ارائه داد. و اعضای کمیسیون نقطه نظرات خود را پیرامون آن بیان نمودند.

در ادامه جلسه پیشنهادات اختصاصی و دستور مشترک مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت و پیشنهادات اختصاصی با انجام اصلاحات لازم مورد تصویب کمیسیون قرار گرفت.

شایان ذکر است بر اساس دستورالعمل تشکیل کمیسیون دائمی هیأت امناء دانشگاه ها، مواردی در دستور کار هیأت  امناء قرار می گیرد که قبلا در کمیسیون دائمی مورد بررسی و تصویب قرار گرفته باشد.

ساعت : 11:7 -  روز  : شنبه  - 6 /  11 / 1397 /  شماره خبر : 47 / تعداد نمايش :177