اخبار هیات امناء دانشگاه

برگزاری دومین جلسه هماهنگی مسئولین پایش برنامه عملیاتی معاونت های دانشگاه در سال 97

دومین جلسه هماهنگی مسئولین پایش برنامه عملیاتی دانشگاه در سال 1397با محوریت ارائه گزارش تحلیلی وضعیت برنامه عملیاتی معاونت های دانشگاه در شش ماهه اول سال با حضور مدیر محترم حوزه ریاست دانشگاه؛ آقای دکتر مفرح ، مدیر پایش برنامه عملیاتی دانشگاه؛ آقای محمدحسین زیلوچی، مسئولین پایش معاونت های دانشگاه و آقای گلیاسیان؛ کارشناس پایش برنامه عملیاتی در روز دوشنبه مورخ 28 /08/ 97 در سالن شهدا برگزار گردید.

در ابتدای جلسه آقای دکتر مفرح ضمن اشاره به کسب رتبه شایسته در برنامه عملیاتی توسط دانشگاه از مسئولین پایش برنامه عملیاتی توسط دانشگاه به خاطر دستیابی به این مهم تشکر و قدردانی نمودند.

آقای محمدحسین زیلوچی نیز ضمن خوش آمدگویی و تقدیر و تشکر از مسئولین پایش، گزارش کوتاهی از وضعیت برنامه عملیاتی در شش ماهه نخست سال 97 و مقایسه آن با سال 96 ارائه نمودند.

در ادامه هر یک از مسئولین پایش معاونت ها گزارش مبسوطی از عملکرد معاونت مربوطه شامل: تعداد فعالیت های در بازه ثبت، خوداظهاری، ارزیابی انطباق شده در واحدها و دفاتر زیرمجموعه معاونت، وضعیت پیشرفت برنامه های هر یک از دفاتر زیرمجموعه و میزان تحقق برنامه های هر یک از واحدها ارائه و آسیب شناسی گردید. هم چنین فهرست فعالیت های تأخیری انطباق، فعالیت های دارای تأخیر موجه و فعالیت های قابل ثبت پیشرفت در ابتدای آذرماه ارائه و مرور شد.

ساعت : 9:19 -  روز  : سه شنبه  - 29 /  8 / 1397 /  شماره خبر : 47 / تعداد نمايش :257