دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی کاشان

1:41:54 AM 1397 / 02 / 05
 

مصرف متعادل چای و قهوه در کاهش جذب آهن برای بیماران تالاسمی موثر است
یک کارشناس بیماری های خاص اظهار داشت: مصرف متعادل چای و قهوه در کاهش جذب آهن برای بیماران مبتلا به تالاسمی بسیار موثر است.

تاریخ : 1391 / 11 / 21 -9:23


مصرف قلیان برابر با استعمال 45 تا70 نخ سیگار است
کارشناس بیماریهای غیرواگیر دانشگاه علوم پزشکی کاشان گفت: مصرف یک قلیان به مدت 45 دقیقه برابر با مصرف 45 تا70 نخ سیگار در عرض یک ساعت است.

تاریخ : 1391 / 11 / 16 -14:7


گیاهخواری خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی را کاهش می‌دهد
گیاهخواری می‌تواند خطر وقوع بیماری‌های قلبی را تا یک سوم کاهش دهد.

تاریخ : 1391 / 11 / 15 -11:40


سیب زمینی سرخ شده و خطر ابتلا به سرطان پروستات
مصرف منظم غذاهای سرخ شده خطر ابتلا به سرطان پروستات را افزایش می‌دهد.

تاریخ : 1391 / 11 / 14 -16:37


تغییر عادات غذایی به کاهش بیماریهای قلبی کمک می کند
فوق تخصص جراحی قلب دانشگاه علوم پزشکی کاشان گفت: تغییر عادت غذایی از گوشت قرمز به گوشت سفید به کاهش بیماری های قلبی عروقی کمک می کند.

تاریخ : 1391 / 11 / 14 -8:19


مکیدن انگشت در طولانی مدت موجب به هم ریختگی فرم دندان کودکان می شود
کارشناس مسئول دهان و دندان شبکه بهداشت و درمان شهرستان آران و بیدگل گفت: مکیدن انگشت در طولانی مدت موجب به هم ریختگی فرم دندان کودکان می شود

تاریخ : 1391 / 11 / 08 -7:52


بهترین اوقات ورزش، پس از خروج غذا از معده و کامل‌شدن هضم است
بهترین اوقات ورزش، پس از خروج غذا از معده و کامل‌شدن هضم است، ورزش‌ کردن بلافاصله پس از غذا مضر است، همچنین ورزش حین گرسنگی نیز توصیه نمی‌شود

تاریخ : 1391 / 11 / 08 -7:45

جراح و متخصص چشم:
مشاهده سایه یا هاله در اطراف اشیا چند ماه پس از لیزیک شایع است
عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی کاشان اظهار داشت: مشاهده سایه یا هاله در اطراف اشیا، چند ماه اول پس از انجام عمل لیزیک شایع است.

تاریخ : 1391 / 10 / 30 -10:49

یک متخصص طب سنتی:
شلغم را با آویشن بخورید
یک متخصص طب سنتی توصیه کرد: از آنجایی که شلغم نفاخ و دیر هضم است بهتر است آن را با مصلح آویشن یا زیره مصرف کرد.

تاریخ : 1391 / 10 / 30 -10:46

ماهی را با سبزیجات و چاشنی ها بخارپز و یا با آب کم طبخ کنید؛
نگهداری بیش از یک ماه سبزیجات در فریزر موجب از دست دادن ویتامین های آن ها می شود
ماهی را با سبزیجات و چاشنی ها مانند رب نارنج، آلو، زرشک به صورت بخارپز و یا با آب کم طبخ کنید.

تاریخ : 1391 / 10 / 18 -13:28

RSS فرهنگ سلامت
صفحه جاري : 1  -  2  -  3  -  4  -  5  -  6  -  7  -  8  -  9  -  10  -  11  -  12  -  13  -  14  -  15  -  16  -  17  -  18  -  19  -  20  -  21  -  22  -  23  -  24  -  25  -  26  -  27  -  28  
صفحه 13 از 28   تعداد اخبار اين گروه خبري: 277