دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی کاشان

3:49:44 AM 1396 / 07 / 01
 
عضو هیات علمی دانشگاه:
هر ۶ثانیه یک نفر براساس دیابت در جهان جان خود را از دست می دهد
عضو هیات علمی دانشگاه گفت: در هر ۶ثانیه یک نفر براساس دیابت در جهان جان خود را از دست می دهد.

تاریخ : 1395 / 09 / 03 -13:49


آنچه در باره انفلوانزا باید بدانید
بیماری انفلوانزا یک بیماری تنفسی حاد واگیر می باشد که عامل ان ویروسهای انفلوانزا می باشد.

تاریخ : 1395 / 09 / 03 -13:48


مسمومیت غذایی چیست؟
گاهی اوقات ممکن است غذاهای معمولی توسط باکتری ها (میکروب ها) آلوده شوند. این میکروب ها با چشم غیر مسلح دیده نمی شوند و تحت شرایط ویژه می توانند سبب مسمومیت غذایی شوند.

تاریخ : 1395 / 08 / 23 -13:27


گیاهان خطرناک در دوران بارداری
گیاهان خطرناک در دوران بارداری یکی از نخستین دستورات احتیاطی در این زمینه توجه به این مسئله است که تا وقتی کاملاً مطمئن نشده‌اید که گیاهی برایتان مناسب است آن را مصرف نکنید و در این باره هیچ‌کس مثل یک متخصص این حوزه نمی‌تواند کمک‌کننده باشد

تاریخ : 1395 / 08 / 09 -16:15

عضو هیات علمی دانشگاه:
حدود 60 درصد از علت بیماری صرع نامشخص است
دکتر دانشور عضو هیات علمی گروه مغز و اعصاب دانشگاه گفت: حدود 60 درصد از علت بیماری صرع نامشخص است.

تاریخ : 1395 / 08 / 03 -12:43


به مناسبت بیست و هشتم مهر روز جهانی پوکی استخوان
باید بدانید که هیچ گاه برای پیشگیری یا کنترل استئوپروز خیلی دیر و یا خیلی زود نیست

تاریخ : 1395 / 07 / 29 -13:37


دیابت بارداری چیست؟
دیابت بارداری همانند سایر انواع دیابت اختلالی است که نحوه ی مصرف قند توسط بدن را مختل می سازد. دیابت بارداری شکلی از دیابت است که برخی زنان را طی بارداری مبتلا می کند. دلیل ایجاد این اختلال این است که بارداری نیاز بدن به انسولین را افزایش می دهد، در حالی که بدن همیشه نمی تواند به مقدار کافی انسولین تولید نماید.

تاریخ : 1395 / 07 / 28 -9:39


پیشگیری از دیابت با رعایت تغذیه سالم
در کشور ما شیوع دیابت و اختلالات قند خون قابل ملاحظه است و از مهمترین عوامل موثر در بروز این بیماری الگوی غذایی ، مصرف زیاد مواد قند وشکر ، شیرینی ، شکلات ، نوشابه های گازدار ، آب میوه های صنعتی که حاوی قند افزوده می باشد.

تاریخ : 1395 / 07 / 28 -9:38


میان وعده هایی که به سلامت دانش آموزان کمک می کند
میان وعده های دانش آموزان باید حداقل ۳۰۰ تا ۵۰۰ کالری انرژی داشته باشند که علاوه بر سه وعده غذایی اصلی مصرف شوند.

تاریخ : 1395 / 07 / 25 -8:1


پیشگیری از کمبود "ویتامین D"
بررسی های ملی وضعیت ریز مغذی ها حاکی از شیوع بالای کمبود "ویتامین د" در بزرگسالان می باشد.

تاریخ : 1395 / 04 / 01 -14:45

RSS فرهنگ سلامت
صفحه جاري : 1  -  2  -  3  -  4  -  5  -  6  -  7  -  8  -  9  -  10  -  11  -  12  -  13  -  14  -  15  -  16  -  17  -  18  -  19  -  20  -  21  -  22  -  23  -  24  -  25  -  26  -  27  -  28  
صفحه 2 از 28   تعداد اخبار اين گروه خبري: 274