فرهنگ سلامت

دستکش کودکان

توصیه های یک متخصص پوست و مو؛

کودکان در مقابل باد سرد دستکش نخی بپوشند/ سالمندان بعد از شستشوی دست و صورت نرم کننده بزنند

کودکانی که در معرض آفتاب و باد سرد قرار می گیرند حتما از دستکش های نخی، کلاه، عینک، کرم مرطوب کننده مخصوص به اضافه کرم ضدآفتاب استفاده کنند.

به گزارش وب دا؛ یک متخصص پوست و مو در مورد مراقبت های پوستی در زمستان گفت: پوست یکی از بزرگترین ارگان های بدن است که در فصول مختلف احتیاج به مراقبت های ویژه دارد.

دکتر نصرت پورسینا افزود: به عنوان مثال در زمستان که هوا سرد و در بعضی از مناطق که خشک و سرد است برای گروه های خاصی مانند اطفال و افراد مسن مشکل ساز می شود و یا حتی بیماران دیابتی یا مبتلایان به فشار خون بالا که داروهای ادرارآور مصرف می کنند و خود به خود دارای پوست خشک هستند در فصول زمستان و پاییز این خشکی تشدید می شود.

وی ادامه داد: در کودکانی که سابقه درماتیت اتوپی دارند در فصل زمستان بیماری شان تشدید می شود بنابراین به این گروه های خاص توصیه های ویژه در فصل زمستان داریم.

دکتر پورسینا به این افراد توصیه کرد: شستشوی بدنشان را به هفته ای دو یا سه بار تقلیل دهند و همچنین استفاده از پاک کننده های بسیار قوی و قلیایی برای این افراد ممنوع است.

وی همچنین توصیه کرد: از صابون ها یا شامپوهای بدن کرم دار استفاده کنند و مدت زیادی در حمام نمانند و بعد از خروج از حمام حتما پوست بدن را با لوسیون های مخصوص بدن چرب کنند.

وی اضافه کرد: از کیسه های زبر، لیف های ضخیم که سبب ایجاد خراش های بسیار کوچک روی پوست می شود استفاده نشود. محیطی که این بیماران زندگی می کنند باید رطوبت نسبی مناسب داشته باشد به عنوان مثال اگر از بخاری گازی استفاده می شود حتما روی آن یک ظرف آب قرار گیرد.

عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی یزد با اشاره به اینکه تغذیه در زمستان نیز باید متناسب باشد افزود: استفاده از سبزی و میوه جات مخصوص برای افراد مسن توصیه می شود.

این متخصص پوست تصریح کرد: کودکانی که در معرض آفتاب و باد سرد قرار می گیرند حتماً از دستکش های نخی، کلاه، عینک، کرم مرطوب کننده مخصوص و همچنین کرم ضدآفتاب استفاده کنند.

وی به افراد مسن نیز توصیه کرد: بعد از هر بار شستشوی دست و صورت از نرم کننده های قوی استفاده کنند.

منبع: وب دا

ساعت : 19:44 -  روز  : سه شنبه  - 3 /  10 / 1392 /  شماره خبر : 45 / تعداد نمايش :619