فرهنگ سلامت

افسردگی در کودکان

افسردگی در کودکان با احساس بی قراری و افت تحصیلی همراه است

افسردگی در کودکان و نوجوانان اغلب با افت وضعیت تحصیلی، بداخلاقی، احساس بی قراری و سوءمصرف مواد همراه است.

به گزارش وب دا؛ آروین هدایتی متخصص اعصاب و روان گفت: اختلالات افسردگی در همه رده های سنی ممکن است بروز کند. در کودکان نیز مانند بزرگسالان احتمال بروز افسردگی وجود دارد.

وی بیان کرد: گرچه علایم افسردگی در کودکان مانند بزرگسالان است اما عوامل رشدی ممکن است بر نمای بالینی آنها تاثیر بگذارند.

دکتر هدایتی اضافه کرد: افسردگی در کودکان و نوجوانان اغلب با تحریک پذیری، کناره گیری از خانواده و همسالان، افت وضعیت تحصیلی، بی میلی برای همکاری در جریانات خانوادگی، بداخلاقی، احساس بی قراری ،رفتار منفی کارانه یا ضد اجتماعی و سوءمصرف مواد همراه باشد.

این عضو هیات علمی دانشگاه بیان کرد: درصورت عدم درمان گاه ممکن است این علایم حدود 9ماه طول بکشد به علت تاثیری که افسردگی دراین دوران، به پیشرفت تحصیلی و عزت نفس کودک و نوجوان می گذارد، درمان این اختلالات ضروری است.

منبع: وب دا

ساعت : 9:41 -  روز  : سه شنبه  - 12 /  9 / 1392 /  شماره خبر : 45 / تعداد نمايش :836