نشست دبیران کمیته های تحقیقات دانشجویی دانشگاه های علوم پزشکی کشور در کاشان برگزار شد

نشست سرپرستان و دبیران کمیته های تحقیقات دانشجویی دانشگاه های علوم پزشکی سراسر کشور در دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی کاشان در محل سالن اجتماعات دکتر محمد قریب برگزار شد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی کاشان در این گردهمایی ضمن تبریک هفته بسیج گفت: امروزه یکی از عرصه های مهم در عرصه بسیج، بسیج علمی است.

دکتر محمد حسین اعرابی افزود: گسترش و تولید علم در جهت رشد و اعتلای کشور نیازمند گسترش پژوهش در جامعه است.

وی در ادامه تصریح کرد: بعد از انقلاب تلاش در جبهه و پژوهش علمی از لحاظ کمی و کیفی گسترش روزافزونی پیدا کرده است.

وی تأکید کرد: به طوریکه پیشرفت و توسعه پژوهش در دانشگاهها در سطوح مختلف حتی در میان کارکنان دانشگاهها مشهود است.

دکتر محمد حسین اعرابی ضمن اشاره به تغییر نگرش دانشجویان کارشناسی نسبت به پژوهش به دلایل مختلف از جمله افزایش دانشجویان تحصیلات تکمیلی در دانشگاه گفت: این پیشرفت، نقطه اتکا و امیدی برای آینده کشور عزیز اسلامی مان است که در این زمینه باید برای جوانان برنامه ریزی و سرمایه گذاری شود.

دبیر کمیته تحقیقات دانشجویی وزارت بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی کشور در این گردهمایی اظهارداشت: محور اصلی فعالیت کمیته های تحقیقات دانشجویی دانشگاه های علوم پزشکی، تبدیل گفتمان دانشجویان از آموزش به پژوهش است.

دکتر سعید سقاحضرتی افزود: دانشجویان با ورود به این کمیته ها، در دوران تحصیل خود به یک محقق عالی رتبه و پژوهشگر تبدیل می شوند.

وی تاکیدکرد: کمیته های تحقیقات دانشجویی علاوه بر کشف استعدادهای نخبه، در هموار کردن مسیر رشد و توسعه علمی دانشجویان و دانشگاه ها نیز نقش اساسی دارد.

معاون پژوهشی دانشگاه علوم پزشکی کاشان، نیز در این گردهمایی، با اشاره به آغاز فعالیت کمیته های تحقیقات دانشجویی علوم پزشکی کشور از دو دهه پیش و پتانسیل خوب دانشجویان، گفت: این گردهمایی فرصتی در جهت برنامه ریزی و سیاست گذاری در زمینه پژوهش است.

دکتر غلامرضا حمیدی افزود: آموزش بدون پشتوانه پژوهش چندان ثمربخش نیست.

وی، کمیته های تحقیقات دانشجویی را پلی ارتباطی برای شکوفایی استعدادهای دانشجویان ذکرکرد و تصریح کرد: اما متاسفانه این کمیته ها با توجه به دانشجویان نخبه و استعدادهای درخشانی که در دانشگاه های کشور وجود دارد، تاکنون نتوانسته اند به جایگاه شایسته و واقعی خود دست پیدا کنند.

سرپرست کمیته تحقیقات دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی کاشان نیز در این گردهمایی، نشست اعضای شورای سیاست گذاری و اعضای دبیرخانه دائمی کنگره ملی دانشجویان علوم پزشکی کشور را از جمله برنامه های این همایش دو روزه ذکرکرد.

دکتر سید علیرضا مروجی، اظهارداشت: تشکیل کارگروه های بررسی نهایی دستورالعمل امتیازدهی دبیران و بررسی راهکارهای تشکیل چارت سازمانی کمیته های تحقیقات دانشجویی دانشگاه های علوم پزشکی کشور از دیگر موضوعات مطرح شده در این همایش خواهد بود.

گفتنی است دومین گردهمایی دبیران و سرپرستان کمیته های تحقیقات دانشجویی دانشگاه های علوم پزشکی سراسر کشور، به مدت دو روز در تاریخ های 2 و 3 آذرماه سال جاری در سالن اجتماعات دکتر محمد قریب دانشگاه علوم پزشکی کاشان برگزار شد.

ساعت : 12:45 -  روز  : پنج شنبه  - 3 /  9 / 1390 /  شماره خبر : 28 / تعداد نمايش :1245