به مناسبت روز جهانی داوطلب، از رابطین سلامت دانشگاه علوم پزشکی کاشان در مراسمی تقدیر شد

به مناسبت روز جهانی داوطلب، در مراسمی از رابطین سلامت دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی کاشان در روز سه شنبه مورخ 1/9/90 تجلیل و تقدیر شد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی کاشان در این مراسم ضمن تبریک به مناسبت فرارسیدن هفته بسیج گفت: تلاش و فعالیت رابطین در حوزه سلامت، مشارکت بسیج گونه است.

دکتر محمد حسین اعرابی با اشاره به حدیث پیامبر اسلام (ص) «دو نعمت سلامتی و امنیت برای انسان مجهول است» افزود: این سفارش پیامبر بزرگوار، اهمیت فعالیت شما رابطین در حوزه سلامت را نشان می دهد.

وی تصریح کرد: شما در امر ارتقاء سلامت جامعه گام برداشته اید که این اقدام یکی از نعمت های بزرگ الهی است.

سرپرست معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کاشان در این مراسم گفت: مشارکت های مردمی مهمترین اصل در ارتقای سطح سلامت جامعه است.

دکتر حسن الماسی در ادامه افزود: کشور ما در بحث مشارکت های مردمی در حوزه سلامت، نتایج چشمگیری در زمینه کاهش بیماری ها داشته است.

وی تصریح کرد: این موفقیت چیزی نیست جز تلاش و کوشش رابطین که باعث شده سازمان بهداشت جهانی، ایران را به عنوان الگویی برای سلامت کشورهای در حال رشد معرفی کند.

وی اظهارداشت: امسال طرحی با عنوان راز طول عمر با پوشش قرار دادن 60 هزار نفر از بانوان کاشانی در دستور کار این دانشگاه قرار گرفته است.

دکتر الماسی با بیان اینکه این طرح، به صورت آزمایشی و برای نخستین بار در کشور اجرا می شود، تصریح کرد: هر شرکت کننده در سه جلسه به مدت شش ساعت آموزش های لازم در زمینه تغذیه سالم و انجام تمرینات ورزشی مناسب را فرا می گیرد.

وی با بیان مشارکت یکهزار داوطلب سلامت در اجرای این طرح خاطرنشان کرد: دو سوم این افراد را بانوان تشکیل می دهند.

دکتر سید محمد حسین مکی، سرپرست شبکه بهداشت و درمان آران و بیدگل نیز در این مراسم ضمن قدردانی از فعالیت های رابطین سلامت، اظهار امیدواری کرد: همه ما باید با همکاری و مشارکت یکدیگر در راستای ارتقای سلامت جامعه گام برداریم.

گفتنی است دانشگاه علوم پزشکی کاشان علاوه بر این شهرستان، شبکه بهداشت و درمان شهرستان آران و بیدگل را نیز تحت پوشش دارد.

منبع خبر: روابط عمومی دانشگاه

ساعت : 10:27 -  روز  : پنج شنبه  - 3 /  9 / 1390 /  شماره خبر : 28 / تعداد نمايش :1496