برای چهارمین سال متوالی:

معاون دانشجویی فرهنگی دانشگاه اظهار داشت: برای چهارمین سال متوالی، دانشگاه علوم پزشکی کاشان میزبان منطقه‌ای مرحله کشوری بخش کتبی بیست و سومین جشنواره قرآن و عترت وزارت بهداشت است.

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه، دکتر حمیدرضا گیلاسی گفت: این مسابقات در هشت منطقه تهران، شهید بهشتی، گلستان، مشهد، تبریز، کرمانشاه، شیراز و کاشان به صورت سراسری برگزار می شود.

وی، با اشاره به اینکه تعداد کل شرکت کنندگان منطقه مرکزی ۱۵۰ نفر می‌باشد، افزود: از این تعداد ۵۴ نفر از دانشگاه علوم پزشکی کاشان ( ۲۸  کارمند، ۱۵ استاد و ۱۱ دانشجو)، ۱۷نفر از اصفهان، ۲۲ نفر از یزد، ۲۱ نفر از شهر کرد و ۲۰نفر از قم  در این رقابت قرآنی شرکت دارند.

دکتر گیلاسی تصریح کرد: مسابقات روز دوشنبه ۲۲ مرداد ماه همزمان با سراسر کشور راس ساعت ۱۱ در دانشکده پزشکی با حضور کارشناسان دانشگاه های شرکت کننده و یوسف افراشی نماینده وزارت بهداشت به عنوان ناظربرگزار می‌شود.

گفتنی است: بخش کتبی مرحله کشوری در رشته های احادیث اهل بیت، پرسمان قرآنی، سبک زندگی اسلامی، احکام، حفظ موضوعی قرآن کریم، سیره معصومین، آشنایی صحیفه سجادیه، ترجمه و تفسیر و آشنایی  نهج البلاغه برگزار می شود.

ساعت : 13:12 -  روز  : دو شنبه  - 22 /  5 / 1397 /  شماره خبر : 28 / تعداد نمايش :233