پنج میلیون و یکصد هزار نفراز جمعیت ایران سالمند هستند

رییس دبیرخانه شورای ملی سالمندان کشور گفت: پنج میلیون و یک صد هزار نفر از جمعیت کشورمان را سالمند تشکیل می دهند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی کاشان، دکتر ‹‹حسین نحوی نژاد›› در حاشیه همایش بازتوانی روانی اجتماعی در این دانشگاه  اظهارداشت: این رقم حدود هفت و سه دهم جمعیت کشور هستند.
وی افزود: در صورت ادامه روند رشد جمعیتی کشور در 40 سال آینده پیش بینی می شود 26 میلیون نفر از جمعیت ایران اسلامی را سالمندان تشکیل دهند.
وی،'امید به زندگی' با ارتقا سطح بهداشت فردی و رعایت مسایل تغذیه ای، اجرا شدن برنامه تنظیم خانواده را دو علت مهم و اصلی ازدیاد جمعیت سالمند کشور بر شمرد.
دکتر نحوی نژاد تاکید کرد:در هر زمانی که شمار افراد 60 سال به بالای جامعه از 12 درصد بیشتر بشود در آن جامعه فرایند پیری استقرار یافته است.
رییس دبیرخانه شورای ملی سالمندان کشور یادآور شد: بر خلاف کشورهای جهان تنها هفت درصد از سالمندان کشور ایران تنها زندگی می کنند.
دکتر نحوی نژاد گفت: با برنامه ریزی های بهداشت محیط و روان بایستی زمینه آرامش سالمندان تنها به ویژه در منازل مسکونی را فراهم کرد.
همایش ملی بازتوانی روانی اجتماعی با حضور متخصصان و کارشناسان روانشناسی کشور به مدت سه روز از 27تا 30 مهرماه سال جاری در دانشگاه علوم پزشکی کاشان در حال برگزاری است.

ساعت : 11:56 -  روز  : پنج شنبه  - 29 /  7 / 1389 /  شماره خبر : 28 / تعداد نمايش :1528