کمیسیون دائمی هیأت امناء دانشگاه برگزار شد

نهمین جلسه کمیسیون دائمی هیأت امناء با حضور اعضای منتخب با محوریت ارائه گزارش شاخص های عملکردی، عملکرد بودجه سال گذشته، بررسی دستور مشترک دور اول جلسات هیأت امناء دانشگاه ها و پیشنهادات اختصاصی دانشگاه در محل دفتر ریاست دانشگاه تاریخ  07/04/97 تشکیل شد.

به گزارش وب دا، در ابتدای جلسه گزارشی از موضوعات و تکالیف دانشگاه در دور اول جلسات هیأت امناء دانشگاه ها در سال 97 ارائه و سپس شاخص های عملکردی سال 96 دانشگاه بررسی شد.

این گزارش حاکیست: در ادامه جلسه پیشنهادات اختصاصی دانشگاه و دستور مشترک مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت و مواردی از پیشنهادات اختصاصی مصوب شد.

برپایه این گزارش: ارائه گزارش عملکرد بودجه سال 96 دانشگاه از دیگر موارد دستور کار این جلسه بود که کلیات آن توسط مدیر برنامه ریزی بودجه و پایش عملکرد دانشگاه گزارش گردید.

لازم به ذکر است: بررسی و مطالعه آخرین پیش نویس آئین نامه هیأت امناء دانشگاه های علوم پزشکی و ارائه نقطه نظرات اعضاء هیأت امناء نیز در این نشست مورد تأکید قرار گرفت.

ساعت : 15:25 -  روز  : یکشنبه  - 10 /  4 / 1397 /  شماره خبر : 28 / تعداد نمايش :181