پیام تبریک رئیس دانشگاه به مناسبت فرا رسیدن عید سعید فطر

رئیس دانشگاه، در پیامی فرا رسیدن عید سعید فطر را به تمامی مسلمانان به ویژه همکاران دانشگاهی تبریک گفت.

به گزارش وب دا، متن این پیام به شرح ذیل است:

بسم‌الله الرحمن الرحیم

ماه رمضان، ماه عبادت، ماه نزول قرآن، ماه ذکرخدا به پایان رسید. خوشا بر آنان که در این ماه مبارک توشه‌ای از تقوی برگرفتند و خانه آخرت خویش را آباد کردند.

عید فطر، روزی است که همه مسلمانان جهان در کنار یکدیگر به نماز می ایستند و به عبادت خداوند متعال می پردازند و کام خویش را با حلاوت ذکر او شیرین می کنند. عیدفطر، نمادی از وحدت مسلمانان است؛ وحدتی که سبب ذلت و ناامیدی شیطان و نیز خواری استکبار و دشمنان اسلام می شود.

بنیانگذار جمهوری اسلامی حضرت امام خمینی (ره) در تبیین معنای عید واقعی می فرمایند: عید واقعى آن وقتى است که انسان رضاى خدا را به دست بیاورد، درون خود را اصلاح کند، مقام معظم رهبری (مدظله العالی) نیز می فرمایند: ماه رمضان و عید فطر هنگامی مبارک خواهد بود که مسلمانان بتوانند از این فرصت برای خودسازی و به وجود آوردن حیات طَیّبه در نفس خویش استفاده کنند.

اینجانب، ضمن تقدیر و تشکر از زحمات و تلاش های همکاران و آرزوی قبولی طاعات و عبادات در ماه مبارک رمضان، عید سعید فطر را به پیشگاه حضرت ولیعصر (عج)، رهبر معظم انقلاب اسلامی (مدظله العالی) و همه مسلمین جهان و همکاران دانشگاهی تبریک عرض نموده و از خداوند متعال، رستگاری و عزت و کرامت همگان را مسئلت می نمایم.

دکتر ابراهیم کوچکی

رئیس دانشگاه

ساعت : 11:2 -  روز  : پنج شنبه  - 24 /  3 / 1397 /  شماره خبر : 28 / تعداد نمايش :101