سودبخش ترین اقدام برای دیابتی های سیگاری، قطع سیگار است

عضو هیئت علمی و متخصص قلب و عروق دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی کاشان گفت: سودبخش ترین اقدام برای بیماران دیابتی مصرف کننده سیگار، قطع سیگار است.

به گزارش خبرنگار وبدا، دکتر فریبا رایگان افزود: تحقیقات نشان می دهد یکی از موثرترین اقدامات برای جلوگیری از ایجاد یا پیشرفت بیماری های قلبی عروقی در بیماران دیابتی سیگاری، قطع مصرف سیگاراست.

وی تصریح کرد: بهترین راه بیشگیری از بیماری دیابت در بیماران قلبی عروقی کنترل دقیق قند خون و کنترل سایر عوامل خطرساز می باشد.

وی فاکتورهای خطرساز را مصرف سیگار، فشارخون و چربی خون بالا ذکر کرد.

دکتر رایگان گفت: کنترل دقیق قند خون و عوامل خطرساز مذکور، احتمال بروز بیماریهای قلبی عروقی را در بیماران دیابتی به مقدار قابل توجهی کاهش می دهد.

وی افزود: قطع مصرف سیگار، درمان چربی خون و فشار خون بالا، مصرف روزانه 80 میلی گرم آسپرین و مراجعه به موقع برای ارزیابی سلامت قلب از اقدامات درمانی موثر برای پیشگیری و درمان عوارض بیماری های قلبی عروقی در بیماران دیابتی است.

منبع خبر: روابط عمومی دانشگاه

ساعت : 15:52 -  روز  : یکشنبه  - 29 /  8 / 1390 /  شماره خبر : 28 / تعداد نمايش :970