برگزاری آیین تکریم و معارفه رییس بیمارستان سیدالشهدا(ع) آران و بیدگل

آیین تکریم و معرفه رییس بیمارستان سید الشهدا(ع) آران و بیدگل با حضور جمعی از مسئولین دانشگاه و شبکه بهداشت و درمان این شهرستان روز سه شنبه مورخ 25/2/97 در سالن شهید استادی برگزار شد.

به گزارش وب دا، محمد رضا افاضل مشاور رییس و مدیر حوزه ریاست دانشگاه در این آیین، ضمن تبریک فرارسیدن ماه مبارک رمضان از زحمات دکتر سعید احسنی رئیس سابق بیمارستان سید الشهدا (ع) آران و بیدگل تقدیر و برای دکتر علی یوسفیان به عنوان رئیس جدید این بیمارستان آرزوی موفقیت کرد.

دکتر مسعود دهقانی سرپرست شبکه بهداشت و درمان آران و بیدگل نیز، در سخنانی ضمن تشکر از زحمات دکتر احسنی، برای دکتر یوسفیان آرزوی موفقیت نمود.

روسای سابق و جدید بیمارستان سید الشهدا (ع) آران و بیدگل همچنین در این نشست، سخنانی را بیان کردند.

شایان ذکر است در پایان این مراسم با اهداء لوح تقدیر از تلاش های دکتر احسنی تقدیر و تجلیل به عمل آمد.

ساعت : 14:46 -  روز  : چهار شنبه  - 26 /  2 / 1397 /  شماره خبر : 28 / تعداد نمايش :493