آیین گرامیداشت روز استاد در دانشگاه برگزار شد

آیین گرامیداشت روز استاد و مقام معلم، با حضور رئیس و اعضای هیات علمی دانشگاه به همت معاونت آموزشی در سالن اجتماعات دکتر قریب روز شنبه مورخ 22/2/97 برگزار شد.

به گزارش وب دا، رییس دانشگاه در این آیین، ضمن تبریک روز استاد و هفته معلم  سخنانی در خصوص  صفات و ویژگی های اساتید شایسته ایراد کرد.

دکتر ابراهیم کوچکی، بر تلاش مشترک اساتید و دانشکده ها در زمینه تاسیس مراکز دانش بنیان تاکید کرد و خواستار  مدیریت هزینه های دانشگاه به نحو مطلوبی در راستای اقتصاد مقاومتی شد.

وی، ضمن تاکید بر رعایت استانداردهای لازم در عرصه آموزش، پیشنهاد نمود با توجه به تاثیر  فعالیت  اعضای هیات علمی در مراکز تحقیقاتی بر رتبه علمی و پژوهشی دانشگاه، این مورد حسب نیاز دانشگاه گسترش یابد.

معاون آموزشی دانشگاه نیز در ابتدای این نشست، ضمن خیر مقدم و  تبریک روز استاد، در خصوص اهمیت نقش اساتید و برنامه های دانشگاه در زمینه تکریم  شایسته اعضای هیات علمی سخنانی را بیان نمود.

دکتر همایون نادریان خاطرنشان کرد: مسئله بهره وری در دانشگاه می تواند با بهره وری، نوآوری، ترغیب اساتید و دانشجویان و همچنین پیگیری اهداف بسته های طرح تحول در آموزش به ویژه بسته دانشگاه نسل سوم، درآمدزایی نماید.

دکتر اسماعیل فخاریان استاد پیشکسوت دانشگاه نیز در ادامه مراسم، ضمن تبریک روز استاد، با توجه به نقش  تاثیر گذار معلم در عرصه تربیت و آموزش نسل های آینده اظهار داشت: احترام، صداقت، تعهد و مسئولیت پذیری در آموزش و فعالیت در حوزه های پژوهشی از جمله خصوصیات شاخص یک استاد می باشد.

شایان ذکر است در پایان مراسم از اساتید برتر (منتخب دانشکده ها) و بازنشسته، گروه های برتر آموزشی (منتخب دانشکده ها)، اعضای هیات علمی شاخص و ارتقا یافته در سال 96 و صاحبان فرآیندهای برتر و قابل تقدیر دانشگاه در یازدهمین جشنواره کشوری شهید مطهری سال جاری تجلیل گردید.

برپایه این گزارش: در این مراسم دانشکده بهداشت بر اساس میزان همکاری و تلاش های صورت گرفته در راستای اهداف طرح تحول و نوآوری در آموزش و اجرایی سازی بسته های تحولی به عنوان دانشکده برتر دانشگاه در سال 96 انتخاب و مورد تقدیر قرار گرفت.

ساعت : 12:46 -  روز  : یکشنبه  - 23 /  2 / 1397 /  شماره خبر : 28 / تعداد نمايش :360