اتاق عمل بیمارستان نقوی کاشان به سه دستگاه پیشرفته مجهز شد

رئیس بیمارستان نقوی دانشگاه علوم پزشکی کاشان گفت: اتاق عمل این بیمارستان به دستگاه های سیستوسکوپی، اینترنال یورتروتومی و رزکتوسکوپ مجهز شد.

به گزارش خبرنگار وبدا، دکتر حسین غنی افزود: این دستگاهها با مارک اشتورز و با هزینه 450 میلیون ریال از محل درآمدها (اوقاف) و اعتبارات دانشگاه خریداری و نصب شده است.

وی، کاربرد دستگاه سیستوسکوپی را جهت بررسی و تشخیص مشکلات و بیماریهای مجرای ادرار، مثانه و پروستات و دستگاه اینترنال یورتروتومی را جهت رفع تنگی مجرای ادرار و پروستات بصورت آندوسکوپی ذکر کرد.

وی، انجام اعمال جراحی پروستات و تومورهای مثانه به صورت آندوسکوپیک را به عنوان کاربرد دستگاه رزکتوسکوپ عنوان کرد.

با خریداری و نصب این دستگاهها از این پس اعمال جراحی مجرای ادراری و پروستات در این بیمارستان به روش بسته ( بدون جراحی باز) و به صورت آندوسکوپیک انجام می شود.

وی کوتاه شدن زمان عمل، کاهش میزان خونریزی و طول مدت بستری و کاهش عوارض بعد از عمل از جمله کاهش درد، عفونت و مراقبت از محل زخم را از مزایای انجام این نوع جراحی دانست.

وی ضمن اعلام آمادگی این بیمارستان برای انجام روزانه پنج تا شش عمل در روز گفت: دستگاههای خریداری و نصب شده در بیمارستان نقوی کاشان، پیشرفته ترین دستگاههای موجود در اتاق عمل بیمارستان های کاشان در حال حاضر می باشد.

منبع خبر: روابط عمومی دانشگاه

ساعت : 14:11 -  روز  : چهار شنبه  - 25 /  8 / 1390 /  شماره خبر : 28 / تعداد نمايش :1452