معاون بهداشتی دانشگاه:

نوبت اول عملیات ایمن سازی تکمیلی فلج اطفال در منطقه کاشان با موفقیت پایان یافت

معاون بهداشتی دانشگاه اظهار داشت: نوبت اول عملیات ایمن سازی تکمیلی فلج اطفال در شهرستان های کاشان و آران و بیدگل با موفقیت پایان یافت.

به گزارش وب دا، دکتر سید علیرضا مروجی گفت: نوبت اول عملیات ملی ایمن سازی تکمیلی فلج اطفال جهت کودکان زیر 5 سال اتباع خارجی در راستای ریشه کنی بیماری مهلک و ناتوان کننده فلج اطفال و حفظ دستاوردهای نظام مراقبت از این بیماری به مدت 3 روز در این شهرستان ها انجام شد.

وی افزود: این عملیات توسط 110 تیم بهداشتی، با همراهی و همکاری داوطلبین سلامت ایرانی و غیرایرانی با مراجعه به درب منازل اتباع خارجی در شهر و روستا اجرا شد.

معاون بهداشتی دانشگاه تصریح کرد: مرحله دوم این عملیات در تاریخ 22 لغایت 24 اردیبهشت ماه سال جاری برگزار خواهد شد.

گفتنی است در نوبت اول این عملیات  ملی تعداد7114 خانوار بازدید و 6104 کودک زیر 5 سال با واکسن خوراکی فلج اطفال واکسینه شدند.

ساعت : 9:27 -  روز  : یکشنبه  - 26 /  1 / 1397 /  شماره خبر : 28 / تعداد نمايش :80