پیام تبریک رئیس دانشگاه به مناسبت میلاد فرخنده حضرت فاطمه زهرا (س) و روز زن

رئیس دانشگاه علوم پزشکی کاشان، به مناسبت میلاد فرخنده حضرت فاطمه زهرا (س) و هفته گرامیداشت مقام زن و روز مادر با صدور پیامی این روز را به تمامی مادران و بانوان کارمند تبریک گفت.

به گزارش وبدا،متن پیام تبریک دکتر ابراهیم کوچکی به شرح ذیل است:

اِنَّا أَعْطَیْنَاکَ الْکَوْثَرَ، فَصَلِّ لِرَبِّکَ وَانْحَرْ، إِنَّ شَانِئَکَ هُوَ الأبْتَرُ

۲۰ جمادی الثانی روز ولادت پاکترین مخلوق و آفریده خداوند بی همتا فاطمه زهرا(س) است، همان که فرشتگان هفت آسمان انتظار آمدنش را کشیدند و در سوگ از دست رفتن مظلومانه اش ناله سر دادند، وجودی سرشار از عشق و صبوری که وی را برای همیشه در تاریخ جاودانه ساخت، چنان که پیامبر خدا (ص) می فرمایند: دخترم فاطمه، سرور زنان عالم است.

نقش ممتاز حضرت زهرا (س) در خانه پدری به عنوان یک مونس و همراه و در خانه همسر به عنوان یک مدیر، مدبر و مادری فداکار باعث شده است تا زنان جامعه اسلامی این بانوی گرامی را در تمامی ابعاد زندگی الگوی خود سازنند.

امروز را باید گرامی و پاس داشت، چرا که بهانه در بهانه است، اول تولد دخت نبی اکرم که با قدوم مبارکش شادی و شعف را به قلب مهربان پدر میهمان کرد و الگویی الهی برای زنان جهان شد، دوم روز بزرگداشت زن و به ویژه مادران این مرزو بوم است. آنان که با پیروی از آداب اخلاقی و منش زندگی حضرت زهرا (س) محیط خانواده و اجتماع خود را نظام می بخشند و با مشارکت در امور مختلف سیاسی و اجتماعی در تلاش هستند و برای آینده ای بهتر گام برمی دارند.

به پاسداشت این فرخنده میلاد که به یمن کلام معمار بزرگ انقلاب به عنوان روز زن و روز تکریم از مقام و منزلت مادر نامگذارى شده است، بر خود فرض می دانم از زحمات بانوان تلاشگر دانشگاه قدردانی نموده و این روز را خدمت این تلاشگران عرصه سلامت تبریک عرض نمایم.

دکتر ابراهیم کوچکی

رئیس دانشگاه

ساعت : 8:7 -  روز  : شنبه  - 19 /  12 / 1396 /  شماره خبر : 28 / تعداد نمايش :125