اعضاء هیأت بورد گروه جراحی مغز و اعصاب وزارت بهداشت از دانشگاه بازدید کردند

اعضاء هیأت بورد گروه جراحی تخصصی مغز و اعصاب  وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی روز پنج شنبه مورخ 19/11/96 از گروه جراحی مغز و اعصاب  دانشگاه  بازدید کردند.

به گزارش وب دا: این بازدید به منظور بررسی ظرفیتهای دانشگاه در خصوص امکان ادامه تربیت دانشجویان مقطع  دستیاری رشته جراحی تخصصی مغز و اعصاب صورت گرفت.

دکتر سید علی صفوی نائینی معاون ارزشیابی و اعتبار بخشی دبیرخانه شورای تخصصی و دیگر اعضاء هیئت بورد و کارشناس دبیرخانه در این بازدید از امکانات و فضاهای آموزشی و تحقیقاتی گروه و مراکز مرتبط با گروه در مجتمع بیمارستانی شهید دکتربهشتی بازدید  به عمل آوردند.

بر اساس این گزارش،در این نشست رئیس دانشگاه ، سرپرست و مدیران دانشکده پزشکی، اعضای هیئت علمی گروه جراحی مغز و اعصاب دانشگاه  و اعضاء هیأت بورد وزارت متبوع  در خصوص چالشها و مسایل  پیش روی این گروه به بحث و تبادل نظر پرداختند.

دکتر اسماعیل فخاریان  مدیر گروه جراحی تخصصی مغز و اعصاب دانشگاه  نیزدر این نشست در رابطه با سابقه گروه جراحی مغز و اعصاب، اهمیت این رشته، اعضاء هیئت علمی،  دستیاران، امکانات گروه و همچنین حمایت دانشگاه توضیحات مبسوطی را ارائه نمود.

در پایان هریک از اعضاء،به بیان دیدگاه خود در مورد تربیت دانشجویان در مقطع دستیاری، امکانات، انگیزه و علاقه خود جهت پذیرش دانشجو و پشتیبانی دانشگاه به این امرپرداختند.

ساعت : 12:56 -  روز  : شنبه  - 21 /  11 / 1396 /  شماره خبر : 28 / تعداد نمايش :382